"Зимовий Кубок ДЮФЛУ": результати двох турів

21 листопада 2022 р.
RCH07838
Минулого тижня відбулися матчі 2-го та 3-го турів "Зимового Кубка Дитячо-юнацької футбольної ліги України".
RCH07838

U-14 (2009 рік)

Наймолодші карпатівці здобули три перемоги та зазнали однієї поразки. Академія "зелено-білих" двічі здолала своїх суперників. Спочатку підопічні Віталія Лобасюка обіграли академію футболу "Рух" з рахунком 4:1. Авторами забитих м’ячів у складі "Карпат" стали: Володимир Тупісь, Маркіян Панчишин, Василь Гураль та Максим Москвітін. У неділю академіки зіграли проти "Єврошпона", здобувши розгромну перемогу 6:0. Голи в цьому матчі до свого активу записали Маркіян Панчишин, Єгор Стасюк, Сергій Зварич, Владислав Ксьонзик, Юрій Бабірад і Остап Бочуляк.

Школа "Карпат" посеред минулого тижня зазнала мінімальної поразки від ФК "Львів" 0:1. Однак на вихідних "леви" здобули перемогу над закарпатським "Минаєм" з рахунком 2:0. Влучними ударами відзначилися Данило Трух та Олександр Сергієнко.

U-15 (2008 рік)

Академія "Карпат" U-15 минулого тижня відзначилася різноманіттям результатів. У середу "академіки" поступились "Руху" з рахунком 1:2. А в суботу карпатівці впевнено перемогли "ВІК-Волинь", забивши у їхні ворота три м’ячі. Дубль до свого активу записав Олександр Шопронку, ще одним голом відзначився Єгор Березовський. Хлопці зі школи "Карпат" у другому турі зіграли внічию з ФК "Львів" – 1:1. Першою забила команда Романа Деркача зусиллями Андрія Сахончика. Однак "зелено-білі" не зуміли втримати свою мінімальну перевагу, пропустивши наприкінці зустрічі. У третьому турі "зелено-білі" програли школі "Руху" з рахунком 0:2.

U-16 (2007 рік)

Академіки "Карпат" вікової категорії U-16 провели минулого тижня один матч. Підопічні Тараса Павліша зіграли проти "ВІК-Волині" та сильнішого у цьому поєдинку виявити не змогли. Матч завершився нічийним результатом 1:1, а єдиний гол у цій зустрічі за "зелено-білих" до свого активу записав Данило Пилипчук. Школа "Карпат" зазнала поразки від "Львова" з рахунком 0:4.

U-17 (2006 рік)

Найстарші хлопці зі школи "Карпат" здобули дві розгромні перемоги над своїми суперниками. "Леви" обіграли ФК "Львів" з рахунком 4:0 завдяки голам Олександра Фетька, Дмитра Коваленка, Данила Борщука та Дмитра Сороколіта. Згодом карпатівці впевнено перемогли академію "Руху" – 3:0. Забитими м’ячі в цьому двобої відзначилися Максим Піндер, Олександр Фетько та Артур Ілюхін.

Академія "Карпат" U-17 поступилися академії "Руху" з рахунком 1:3. Однак на вихідних команда Ігоря Артимовича та Романа Гнатіва дуже вдало реабілітувалася, розгромивши школу "Руху" – 10:0. Хет-триком у матчі відзначився Вадим Сидун. Ще по голу до свого активу записали Артем Мотрич, Владислав Коваль, Владислав Марій, Віталій Катрич, Юрій Рибій, Андрій Ломницький та Руслан Теглівець.