“Зимовий Кубок ДЮФЛУ”: результати 6-го туру

15 лютого 2024 р.
Лев
У середу, 14-го лютого, відбулися матчі 6-го туру “Зимового Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України”. Академія львівських “Карпат” вдома приймала школу “Руха”, а школа “зелено-білих” у Винниках протистояла АФ “Рух” U-15.
TYS_6330270124

АФ “Карпати” – КЗ ДЮСШ “Рух” – 5:1

Голи: Тлумак, 20, Давид, 46, Березовський, 51, Карпин, 66, Шопронку, 69 (пен.) – Кирикович, 44.

АФ “Карпати”: Колесник (Потерайко, 69), Давид, Бобечко, Куценко, Білінський, Тлумак (Карпінський, 69), Карпин, Березовський (Поліщук, 70), Левкович (Корчак, 70), Дєдов (Єнич, 41), Шопронку (Мартинюк, 70).

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

“Рух”: Полозюк (Козак, 79), Нівінський (Кая, 69), Коткевич (Перванов, 41), Банах (Карабін, 69), Шумський (Репкін, 70), Наконечний (Максимчук, 54; Решко, 69), Айдаров (Леоненко, 54), Кирикович, Мисько, Власюк (Кіндрат, 75), Мельник.

Тренери: Дмитро Лапицький та Андрій Безуб'як.

Перший гольовий момент у зустрічі створили рухівці. "Жовто-чорні" вибігли у стрімку контратаку, яка завершилась виходом віч-на-віч. Проте майстерна гра Артема Колесника не дозволила Андрію Мельнику відкрити рахунок. За кілька хвилин голкіпер “Карпат” здійснив ще один сейв після удару головою зі стандарту.

На 24-й хвилині підопічні Івана Павлюха та Володимира Вільчинського розіграли на лівому фланзі класну комбінацію. Спочатку "леви" вибороли мʼяч у суперників та кількома передачами вивели Максима Тлумака на ударну позицію. Точність не підвела півзахисника, який за мить святкував гол в обіймах партнерів – 1:0.

Друга половина зустрічі розпочалась з гострого моменту Романа Єнича. Богдан Карпин накрутив кількох суперників на фланзі та віддав передачу на партнера, проте Тимур Полозюк врятував свою команду. На 50-й хвилині рухівці відновили рівновагу. Після подачі з флангу Богдан Кирикович вразив незахищений кут – 1:1.

Втім нічия протрималися недовго. На 52-й хвилині Дмитро Давид отримав пас на лінії карного майданчика та потужним ударом відправив мʼяч у дальній кут – 2:1. "Карпати" продовжили тиснути на суперника і вже на 54-й хвилині збільшили перевагу – відзначитись вдалось Єгору Березовському.

На 66-й хвилині Богдан Карпин довів рахунок до розгромного – 4:1. Крапку в цій зустрічі поставив Олександр Шопронку, реалізувавши пенальті на 69-й хвилині – 5:1.

TYS_6424270124

АФ “Рух U-15” – КЗ ДЮСШ “Карпати” – 0:1

Гол – Глов'як, 70.

“Рух U-15”: Саяпін, Денисов (Іванців, 41), Левицький, Кацалап, Осадченко (Попенко, 71), Рибальченко, Саврацький (Лиган, 61), Михалюк (Шквирко, 64), Угрік (Бачинський, 61), Літвінчук (Полуситок, 64), Стіба (Бахмач, 41)

Тренери: Тарас Гвоздик та Андрій Даньків.

“Карпати”: Грицьків, Лук'янчук, Занов'як, Заєць, Мот, Кокотко, Войналович (Гейник Роман, 80), Глов'як, Качур (Писко, 78), Верхівський (Саханін, 54), Рудий (Гейник Руслан, 80).

Тренери: Роман Деркач та Руслан Маланій.

У першому таймі гравці “Карпат” здебільшого діяли на контратаках, але на останньому рубежі їм бракувало то фарту, то захисники “Руху” ліквідовували загрозу біля своїх воріт. Після подачі з кутового Назар Заєць пробив вище, ще одну нагоду відкрити рахунок змарнував Ростислав Кокотко, який теж після стандарту відправив мʼяч поряд зі стійкою. На перерву команди пішли з нулями на табло.

Другу частину поєдинку активніше розпочали господарі, але вже до середини тайму “зелено-білі” перехопили ініціативу. На 70-й хвилині карпатівцям вдалося забити. Сахончик з правого флангу віддав передачу у штрафний майданчик на Олексія Рудого, а той стягнув на себе всіх захисників і прострілив на Богдана Гловʼяка, якого гравці “Руху” залишили без нагляду. Богдану нічого не залишалося, як відправити мʼяч у порожні ворота – 1:0. Такий рахунок протримався до закінчення гри.