"Зимовий Кубок ДЮФЛУ": результати 6-го і 7-го турів

04 грудня 2022 р.
photo_2022-12-04_20-20-12
Відбулися матчі шостого та сьомого турів "Зимового Кубка Дитячо-юнацької футбольної України". Свої поєдинки провели Академія та школа "Карпат" вікових категорій U-14, U-15 та U-17. Хлопці зі школи та Академії "зелено-білих" U-16 вже завершили свої виступи.
photo_2022-12-04_20-20-12

U-14 (2009 рік)

У четвер між собою зустрілися Академія та школа львівських "Карпат". У карпатівському дербі сильнішими виявилися підопічні Віталія Лобасюка. Академіки здобули перемогу з рахунком 3:0. Дубль у цьому поєдинку оформив Василь Гураль, ще одним забитим м’ячем відзначився Максим Москвітін. На вихідних академія "зелено-білих" продовжила свою переможну серію та мінімально здолала школу "Руху". Долю протистояння вирішив єдиний гол Матвія Кашуби. Школа "Карпат" у бойовому матчі переграла "Дніпро" – 3:2. За команду Володимира Шумського забивали Ігор Кіт, Андрій Покладок та Назар Цюпа.

U-15 (2008 рік)

Академія "Карпат" вікової категорії U-15 також провела два матчі минулого тижня. У середу львів’яни зіграли внічию зі школою "Руху" – 1:1. За карпатівців відзначився Єгор Березовський. А на вихідних "леви" здобули перемогу над "Львовом" з рахунком 2:1. Максим Тлумак і Степан Бобечко принесли команді Івана Павлюха три очки.

U-17 (2006 рік)

Школа "Карпат" в середу розгромила свого суперника "Покрову" з рахунком 7:3. Дублі оформили Олександр Фетько та Дмитро Рожко. Також у цій зустрічі забитими м’ячами відзначилися Василь Дебич, Дмитро Коваленко та Владислав Козак. Наступний поєдинок підопічні Романа Толочка зіграли внічию 1:1 з академією "Руху". За карпатівців гол до свого активу записав Василь Дебич. Академія "зелено-білих" здобула дві перемоги. Спочатку команда Романа Гнатіва та Ігоря Артимовича розгромила ФК "Львів" з рахунком 6:2. Артур Шах відзначився дублем, а Віталій Катрич, Максим Скороход і Вадим Сидун забили по м’ячу. Крім того, гравець "Львова" записав на свій рахунок автогол. Згодом академіки "Карпат" мінімально здолали академію "Руху" – 1:0. Єдиний м’яч у грі забив Максим Скороход.