"Зимовий Кубок ДЮФЛУ": результати 4-го і 5-го турів

28 листопада 2022 р.
RCH07653
Минулого тижня відбулися поєдинки четвертого та п’ятого турів "Зимового Кубка Дитячо-юнацької футбольної ліги України".
RCH07653

U-14 (2009 рік)

Хлопці з Академії та школи вікової категорії U-14 здобули перемоги у своїх поєдинках. Школа "зелено-білих" двічі обіграла суперників. Спочатку карпатівці здобули перемогу над "Покровою" з рахунком 2:1 завдяки голам Максима Свиріпи та Олександра Сливки. Згодом "леви" перемогли академію "Руху" – 3:2. Забиті м’ячі до свого активу записали Павло Романець, Олег Сенчишин та Олександр Сливка. Академія "Карпат" провела один матч і також здобула перемогу. Підопічні Віталія Лобасюка розгромили "Дніпро" з рахунком 6:1. Героєм зустрічі став Матвій Кашуба, який оформив хет-трик. Також забитими м’ячами відзначилися Єгор Стасюк, Назар Четверіков та Юрій Бабірад.

U-15 (2008 рік)

Академія "зелено-білих" здобула перемогу над закарпатським "Минаєм" з рахунком 2:1. Дубль оформив гравець "Карпат" Єгор Березовський. Школа "Карпат" теж перемогла "Покрову". Рахунок відкрив Олександр Бессарабов, вивівши карпатівців вперед. На початку другої половини зустрічі "Покрова" зрівняла рахунок. Однак "леви" забили ще двічі зусиллями Андрія Мисяка та Михайла Мота і здобули впевнену перемогу – 3:2.

U-16 (2007 рік)

Школа "Карпат" зазнала поразки від "ВІК-Волині" – 0:4. Академія "зелено-білих" також поступилась ФК "Львів" з рахунком 0:2.

U-17 (2006 рік)

Найстарші хлопці з Академії та школи "Карпат" здобули перемоги. Карпатівська школа обіграла "Рух" з рахунком 5:3. За карпатівців відзначилися Дмитро Коваленко та Дмитро Сороколіт. Крім того, Данило Борщук оформив хет-трик у ворота рухівців. На вихідних школярі "Карпат" знову тріумфували, обігравши "Галичину" 3:2. По голу до свого активу записали Василь Дебич, Дмитро Сороколіт та Юрій Борис. Академія "зелено-білих" також перемогла. Підопічні Романа Гнатіва та Ігоря Артимовича здолали "Покрову" з рахунком 2:1. За "Карпати" м’ячі забивали Максим Скороход і Владислав Тарнакін.