“Зимовий Кубок ДЮФЛУ”: команда АФ “Карпати” вийшла в 1/8 фіналу

18 лютого 2024 р.
Лев
У суботу, 17-го лютого, команда Академії Футболу “Карпати” U-16 провела заключний матч на груповому етапі “Зимового Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України”. Львів’яни на виїзді протистояли АФ “Скала 1911”.
IMG_5494

АФ “Скала 1911” – АФ “Карпати” – 0:3

Голи: Бобечко, 49, Левкович, 59 (пен.), Мартинюк, 80+2.

АФ “Карпати”: Потерайко, Давид, Куценко, Бобечко, Білінський (Корчак, 36), Карпінський, Карпин (Березовський, 41), Єнич, Левкович, Гавура (Поліщук, 56), Мартинюк.
Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

Карпатівці зуміли відкрити рахунок після “стандарту”. Підопічні Івана Павлюха та Володимира Вільчинського заробили право на кутовий удар. Після його розіграшу м’яч опинився на дальній стійці у центрбека “зелено-білих” Степана Бобечка, який ногою переправив його у сітку воріт суперника – 1:0.

Згодом львів’яни забили вдруге. Антон Левкович заробив пенальті та взявся його виконувати. Карпатівець реалізував 11-метровий удар і подвоїв перевагу Академії Футболу “Карпати” – 2:0.

Заключний гол записав до активу Марко Мартинюк. Левкович пробіг по флангу та виконав простріл у штрафний майданчик суперника. Першим на м’ячі опинився Мартинюк, який холоднокровно відправив його у сітку – 3:0.

Отож, Академія Футболу “Карпати” займає друге місце у своїй групі, набравши 15 залікових балів. Таким чином, підопічні Івана Павлюха та Володимира Вільчинського вийшли в 1/8 фіналу “Зимового Кубку ДЮФЛУ”. Суперник та дата матчу будуть відомі пізніше.