Збірна України U-17 фінішувала другою в групі на чемпіонаті світу серед школярів

21 травня 2024 р.
Лев
З 19-го по 21-го травня у Китаї відбувалися матчі групового етапу чемпіонату світу серед школярів. Нагадаємо, що команда Академії Футболу “Карпати” U-17 представляє “синьо-жовтих” на цьому турнірі.
T5S_6118

У першому поєдинку групового етапу українці здолали збірну Марокко з рахунком 1:0 завдяки голу Назара Грабовенського.

Склад України на поєдинок проти Марокко: Домчак, Кокодиняк, Черненко, Грабовенський, Комарениць, Малиш (Орошкевич, 53), Дмитришин (Бондарук, 62), Резнік, Смаглій (Абрамчук, 41), Грибеник, Пилипчук (Максимчук, 62).

У другому матчі підопічні Тараса Павліша поступились господарям турніру – збірній Китаю 1:2. За Україну в цій зустрічі забитим м’ячем відзначився Данило Пилипчук, котрий реалізував пенальті.

Склад України на матч проти Китаю: Домчак (Фандист, 41), Кокодиняк (Фостяк, 72), Черненко, Грабовенський, Комарениць, Малиш (Максимчук, 67), Дмитришин (Орошкевич, 41), Резнік, Смаглій (Абрамчук, 67), Грибеник, Пилипчук.

У заключній грі групового етапу Україна зустрілась із Чехією. “Синьо-жовті” не залишили супернику шансів і розгромно перемогли 8:1. Хет-трик у цьому поєдинку оформив Денис Малиш, також по голу до свого активу записали Данило Пилипчук, Богдан Орошкевич, Максим Смаглій, Олександр Абрамчук і Владислав Резнік.

Склад України на матч проти Чехії: Фандист, Фостяк, Дмитришин, Черненко, Комарениць (Гудзь, 41), Малиш, Резнік (Орошкевич, 41), Смаглій, Грибеник (Бондарук, 41), Пилипчук (Максимчук, 41), Абрамчук.

У підсумку "синьо-жовті" посіли друге місце в групі, набравши шість очок. Таким чином, українці будуть боротися за 9-16 місце на турнірі. Про суперника та дату наступного матчу повідомимо згодом.