“Їдемо у Волочиськ з бойовим настроєм”: Остап Маркевич про “Агробізнес”, втрати “Карпат” і новачків

07 вересня 2023 р.
Лев
Старший тренер львівських “Карпат” Остап Маркевич поділився своїми думками напередодні матчу проти “Агробізнесу”. Наставник розповів про досвід роботи у волочиській команді, поділився новинами з лазарету “Карпат” і прокоментував вдалий дебют Крістіана та Віталія Равлика.
TYS_7206_06_08_2023

Про “Агробізнес”

“У мене залишились приємні спогади про роботу в “Агробізнесі”. Саме в цьому клубі розпочався мій самостійний тренерський шлях. У складі “Агробізнесу” вже немає тих гравців, з якими я працював. Однак представники тренерського штабу, персонал, президент залишились. Добре, що команда збереглась і грає на високому рівні. Ми завжди ретельно вивчаємо суперників. Зараз їдемо у Волочиськ з бойовим настроєм. “Агробізнес” намагається грати у комбінаційний та привабливий футбол. А таким командам протистояти завжди непросто. Їх можна порівняти з “Епіцентром” або “Нивою” (Бузова). Думаю, нас очікує цікавий матч”.

Про лазарет “Карпат”

“Євген Підлепенець, Тарас Саків і Максим Чех не зможуть зіграти проти “Агробізнесу”. Це серйозні кадрові проблеми. Проте у нас достатньо резервів, щоб належним чином замінити травмованих футболістів”.

Про дебют Крістіана і Равлика

“То була унікальна подія. Новачки чудово дебютували і проявили себе. Колектив добре їх прийняв, усі допомагають. Тепер важливо, щоб хлопці, які у команді віднедавна, усвідомили нашу ігрову філософію. Попереду ще багато роботи”.