Восьмий тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

30 жовтня 2023 р.
Лев
28 та 29-го жовтня відбулися матчі восьмого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди Академії Футболу львівських “Карпат” зустрічались із чернівецькою “Спартою”. Натомість команди школи “зелено-білих” грали проти школи ФК “Львів”.
TYS_4591

U-14 (2010 рік)

“Спарта” (Чернівці) – АФ “Карпати” (Львів) – 0:2

Голи: Смірнов, 24, Пигичко, 70.

Склад АФ “Карпати”: Шекета, Когут, Полеванчук, (Петрук, 36), Колонюк, Дмитряк, Камаралі, Денис (Гаук, 36), Цимбалістий, Цупер (Руснак, 49), Пигичко, Смірнов.

Запасні: Зізіцький, Гуй, Топало.

Тренери: Олександр Гринишин та Ігор Артимович.

Перемогу “Карпатам” забезпечила зв'язка Павло Смірнов – Максим Пигичко. Карпатівці вперше відзначилися на 24-й хвилині матчу. Максим Пигичко з правого флангу виконав подачу в штрафний майданчик суперника, де м’яч у сітку воріт переправив Павло Смірнов – 1:0. Згодом у львів’ян ще були моменти, щоб забити у першій половині зустрічі, але “зелено-білі” не змогли втілити свої нагоди у голи.

Натомість по перерві “Карпати” забили вдруге. Протягом всієї другої половини зустрічі підопічні Олександра Гринишина домінували, але змогли відзначитися лише наприкінці поєдинку. На 70-й хвилині Смірнов прострілив на Пигичка, який переправив м’яч у сітку воріт суперника – 2:0.

TYS_7854

ФК “Львів” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 2:2

Голи: Луків , 6, Сідляр, 42 (пен.)

Склад ДЮСШ “Карпати”: Поріцький, Козимка, Поріцький (Набіт, 52), Кузьо, Шнира (Циган, 46), Голінський, Луків, Зеленко, Сідляр, Пилипець (Карпа, 61), Старовецький (Проць, 49, Навка, 68).

Тренери: Володимир Тутик і Самсон Годвін.

З перших хвилин матчу гравці ДЮСШ “Карпати” взялися атакувати ворота суперника і вже на шостій хвилині Ростислав Сідляр віддав передачу на Максима Луківа, який обіграв захисника і відправив м’яч у сітку – 0:1. У першому таймі збільшити перевагу “зелено-білих” міг Сідляр, але після його удару головою мʼяч спіймав голкіпер “містян”. На 26-й хвилині господарям вдалося зрівняти рахунок – 1:1.

Другий тайм знову розпочався з голу “Карпат”. Захара-Андрія Шниру збили у штрафному майданчику “Львова”, тож арбітр призначив пенальті, який реалізував Сідляр – 1:2. Надалі гра була рівною та обидві команди мали нагоди змінити рахунок на табло. У компенсований час, на 71-й хвилині, арбітр призначив пенальті у ворота “Карпат”, завдяки чому господарі зрівняли рахунок. Навіть після цього “зелено-білі” могли втретє виходити вперед. Луків розрізним пасом вивів віч-на-віч з воротарем Олексія Навку, проте лайнсмен зафіксував офсайд у карпатівця.

U-15 (2009 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “Спарта” (Чернівці) – 4:0

Голи: Русяк, 25, Гльоц, 48, Панчишин, 62, Москвітін, 69.

Склад АФ “Карпати”: Демків, Русяк, Панчишин, Гльоц, Зварич, Ксьонзик, Стасюк, Гураль, Кецик, Кашуба, Кривунець.

Запасні: Коваль, Фатюк, Конів, Бочуляк, Москвітін, Гутник, Бабірад, Тупісь.

Тренери: Віталій Лобасюк і Андрій Гурський.

Карпатівці здобули впевнену перемогу над своїм суперником з рахунком 4:0. Перший м’яч у матчі було забито на 25-й хвилині. Єгор Стасюк на фланзі обіграв кількох суперників, увірвався у штрафний майданчик і віддав передачу на Владислава Русяка, який точно пробив у дальній кут – 1:0.

У другому таймі “зелено-білі” збільшили перевагу. Спочатку Святослав Гльоц замкнув подачу зі штрафного. Згодом Маркіян Панчишин теж скористався навісом зі “стандарту” і влучно пробив головою. А крапку в цьому матчі поставив Максим Москвітін, котрий реалізував штрафний удар – 4:0.

TYS_6470 (1)

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – ФК “Львів” – 1:1

Гол – Сливка, 36.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мосій, Покладок, Сняданко, Сергієнко, Кравчишин, Свиріпа, Романець (Трух, 44), Капустинський, Кіт (Пристацький, 45), Цюпа (Саніцький, 71), Сливка (Дума, 64).

Тренери: Володимир Шумський та Андрій Грінер.

На 9-й хвилині гості відкрили рахунок завдяки вдалому виконанню “стандарту”. Відігралися господарі на 36-й хвилині і теж після штрафного удару. Олександр Сливка перекинув мʼяч через стінку і влучив у “девʼятку”. Загалом перший тайм запамʼятався рівною грою та напруженою боротьбою та практично без гольових моментів.

Друга частина гри проходила за схожим сценарієм, але вже без забитих голів. Варто відзначити два виходи віч-на-віч Назара Цюпи, які карпатівцю не вдалося реалізувати, а також удари з-за меж штрафного все того ж Цюпи, Думи та Пристацького.

U-16 (2008 рік)

“Спарта” (Чернівці) – АФ “Карпати” (Львів) – 0:6

Голи: Карпінський, 16, Карпин, 17, Шопронку, 20 (пен.), Бобечко, 25, Тлумак, 64, Корчак, 70.

Склад АФ “Карпати”: Потерайко (Колесник, 41), Давид (Корчак, 41), Карпінський (Зуб, 41), Бобечко (Мартинюк, 41), Білінський (Богдан, 41), Тлумак, Дєдов, Куценко, Гавура (Левкович, 41), Карпин, Шопронку (Березовський, 52).

Запасні: Єнич, Поліщук.

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

Ще у першому таймі львів’яни забили чотири м’ячі у ворота “Спарти”. Ернест Карпінський відкрив рахунок на 16-й хвилині, замкнувши подачу з кутового від Максима Тлумака. Згодом Олександр Дєдов виконав простріл, на який відгукнувся Богдан Карпин. На 20-й хвилині Олександр Шопронку вибіг віч-на-віч з кіпером суперника та опинився на газоні – арбітр призначив пенальті, котрий сам Шопронку і реалізував. Минуло п’ять хвилин і Степан Бобечко забив четвертий м’яч після передачі від Кирила Куценка.

У другому таймі “леви” відзначилися ще двічі. Спочатку Максим Тлумак відправив м’яч у сітку воріт господарів, а на останній хвилині матчу Олег Корчак вразив ближній кут воріт опонента – 6:0!

TYS_7680

ФК “Львів” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 2:1

Гол: Бессарабов, 18.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Лисак, Писко, (Кокотко, 45, Качур, 80+1), Зановʼяк, Заєць, Лукʼянчук, Кокотко, Гловʼяк, Войналович (Слуцький, 71), Бессарабов, Мисяк, Рудий.

Тренери: Роман Деркач та Руслан Маланій.

Гравці ДЮСШ “Карпати” мали перевагу протягом першого тайму, яку змогли втілити у гол на 18-й хвилині. Олександр Бессарабов забив, скориставшись помилкою голкіпера, який фактично подарував мʼяч Олександру. “Зелено-білі” продовжували атакувати і марнувати свої моменти. А от “містяни” зрідка навідувалися до воріт Владислава Лисака. Але зберегти свої ворота “сухими” йому так і не вдалося і на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

У другому таймі карпатівці продовжили тиснути на ворота суперника. Однак фортуна цього дня була на боці “Львова”, який вирвав перемогу на останній доданій хвилині гри.

U-17 (2007 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “Спарта” (Чернівці) – 16:0

Голи: Кокодиняк, 1, 64, 83, 87, Грибеник, 2, 16, Орошкевич, 6, Максимчук, 38, 51, 63, 71, 78, 84, Дмитришин, 65, Черненко, 86, Грабовенський, 90.

Склад АФ “Карпати”: Фандист (Жулінський, 46), Фостяк, Грабовенський, Черненко, Кокодиняк, Максимчук, Малиш, Бондарук (Дмитришин, 46), Орошкевич (Гудзь, 46), Комарениць, Грибеник (Пилипчук, 46).

Тренери: Тарас Павліш та Олег Родін.

Львів’яни влаштували погром супернику з рахунком 16:0. У першому таймі карпатівці забили п’ять м’ячів у ворота “Спарти”, а по перерві ще одинадцять разів вразили ціль. Покер оформив Юрій Кокодиняк, дубль в активі Ігоря Грибеника, по м’ячу забили Богдан Орошкевич, Тарас Дмитришин, Єгор Черненко та Назар Грабовенський. Та беззаперечним героєм цього матчу став Антон Максимчук, який відзначився шістьома м’ячами.

TYS_4684

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – ФК “Львів” – 0:2

Склад ДЮСШ “Карпати”: Гнатів, Дрозд (Швед, 75), Ткачук, Коваль, Бегар (Черевко, 65), Звір, Криванчик, Майчук, Лабик (Огорілко, 70), Войтанович, Коржинський (Десятник, 60).

Тренери: Руслан Забранський та Михайло Гурка.

Перший тайм активніше розпочали гравці “Карпат”, але вже до середини поєдинку “містяни” зуміли вирівняти гру. Нагоди відкрити рахунок не використали Коржинський та Войтанович. А от господарі забили м’яч у роздягальню. Після подачі з правого флангу Ткачук виграв верхову дуель, але мʼяч полетів у район 11-ти метрової позначки, звідки гравець “Львова” завдав влучного удару.

У другій частині матчу перевага вже була на боці суперника. Другий м’яч гравці “Львова” забили зі штрафного. Скоротити рахунок мав можливість Назар Десятник, утім мʼяч полетів у кількох сантиметрах від “девʼяткиʼ. Ще одну нагоду втратив Максим Огорілко, який виходив віч-на-віч з голкіпером, але його наздогнав захисник і ліквідував загрозу.