Владислав Лупашко: “Після перемоги відновлення завжди проходить швидше”

26 жовтня 2024 р.
Лев
Післяматчева пресконференція головного тренера львівських “Карпат” Владислава Лупашка.
лупашко після оболоні

– Дуже хороший суперник. Я сказав тренерам “Оболоні”, що те, що вони зробили за останній місяць – це дуже суттєвий прогрес. Якщо вони будуть продовжувати в цьому ж темпі та керівництво буде їм довіряти та допомагати, то “пивовари” будуть підніматися вверх. Добре, що ми перемогли – це завжди тішить і відновлення завжди після позитивного результату проходить швидше, бо психологія така річ, яка має дуже суттєвий вплив на все те, що відбувається у світі.

– Як вам дебют Якова Кінарейкіна?

– Непогано. У цілому ми розуміємо, що воротарю важче входити в гру, ніж польовому гравцю. Були кілька помилок з його боку, але він впорався з цим і за це я можу його похвалити, за психологічну стійкість. Маємо не забувати, що він дуже давно не грав. Ми хотіли дати йому цей час і відзначити те, як Яків тренується. Ми це зробили і я вважаю, що це правильне рішення.

– У вівторок матч проти “Руху” в Кубку України дуже мало часу для відновлення. Які плани в команди на ці кілька днів?

– Насамперед – потрібно відновитися. “Рух” має перевагу в добу, адже вони грали вчора з “Чорноморцем”. А це відіграє дуже суттєву роль. Також у них молода команда, яка набагато швидше відновлюється. “Рух” напевно, не робив ставку на чемпіонат, вони втратили очки вчора, але це вже їхня справа.