Владислав Лупашко: “Дали можливість зіграти усім гравцям”

11 липня 2024 р.
Лев
Старший тренер “Карпат” U-19 Владислав Лупашко поділився своїми враженнями від першого контрольного матчу “зелено-білих” на зборах в Ужгороді.
T5S_2366 copy

“У мене залишились досить непогані враження від гри, попри результат. Ми намагались диктувати свої умови. “Металіст” – якісна команда з досвідченими гравцями в обороні та молодими футболістами в центрі поля. Сьогодні була рівна гра і я вважаю, що ми більше контролювали мʼяч. Це досить важливий момент для молодих гравців, адже вони зрозуміли, що можна грати першим номером проти будь-якої команди. У фізичному плані нам не вистачило здатності пресингувати протягом усього поєдинку. Ми зробили усі заміни, які у нас були, та дали можливість зіграти всім наявним гравцям. Футболісти розуміють, що ми в них впевнені та не боїмось за результат. Нічого страшного не трапилось, наш навчально-тренувальний процес продовжується”.

“Хочу відзначити важливий момент – ми проводимо збори юнацької команди в Ужгороді. Керівництво клубу вірить у молодих футболістів, робить все можливе, щоб вони розвивались і вже завтра стукали в двері першої команди. Будемо більш плідно працювати. Впевнений, що наступна гра буде якіснішою. Ми будемо краще готові фізично та тактично і покажемо гострішу гру”.

“Я хотів налаштувати хлопців на те, що не потрібно боятися. Вони мають зрозуміти, що можна грати першим номером проти таких команд. І я вважаю, що нам це вдалося. Тому що ми протягом більшої частини гри контролювали мʼяч, хоча моментів було небагато, як і в “Металіста”.