Владислав Лупашко: “Більше працюватимемо над витривалістю”

14 липня 2024 р.
Лев
Старший тренер “Карпат” U-19 Владислав Лупашко підбив підсумки двотижневих зборів в Ужгороді.
T5S_8633 copy

“Вважаю, що минулий матч був кращим, ніж проти “Вільхівців”. Мені не сподобалась ця гра. Я розумію, що це останній день зборів в Ужгороді, а в гравців накопичилася втома. До того ж погода зіграла свою роль. Однак ми маємо робити свою справу та бути агресивнішими. Ми не повинні так грати. Ми маємо створювати набагато більше моментів, а це буде лише тоді, коли ми почнемо рухатись краще попереду та змушувати суперників помилятися. Я розумію, що це молоді футболісти, але виникає дуже багато помилок у грі на м’ячі”.

“Під час двотижневих зборів в Ужгороді у нас було багато футболістів на перегляді. Ми продовжуємо знайомитись з нашими вихованцями. Намагаємось зіграти в інший футбол. Умови на зборах були хорошими. Загалом збори оцінюю вдало”.

“19-го липня у нас запланований матч проти юнацької команди “Колоса”. Будемо переходити до іншого етапу нашої підготовки. Більше працюватимемо над витривалістю. У нас ще є час до початку чемпіонату, тож я думаю, що вже у стартових турах ми вийдемо на свій оптимальний рівень фізичних кондицій”.