"Відкритий чемпіонат ДЮФЛ Львова": 3 тур

03 жовтня 2022 р.
зображення_viber_2022-10-02_19-11-29-201
1-го та 2-го жовтня відбулися матчі 3-го туру "Відкритого чемпіонату ДЮФЛ Львова". Академія львівських "Карпат" зіграла проти івано-франківського "Прикарпаття", а школа "зелено-білих" протистояла футбольній академії Тернополя.
зображення_viber_2022-10-02_19-11-29-2011111
На фото: "УФК-Карпати" U-16

U-14 (2009 рік)

У віковій категорії U-14 карпатівці здобули дві впевнені перемоги. Команда Віталія Лобасюка "УФК-Карпати" не залишила жодних шансів своєму супернику з Івано-Франківська. "Зелено-білі" відзначилися чотирма забитими м’ячами і залишили свої ворота "сухими". За львів’ян забивали Володимир Тупісь, Єгор Стасюк, Ілля Конів та Матвій Кашуба.

Школа "Карпат" під керівництвом Володимира Шумського теж забила чотири м’ячі у ворота ФА "Тернопіль", але пропустила двічі. Як наслідок, перемога з рахунком 4:2. Справжнім героєм поєдинку став Олександр Сливка, який оформив хет-трик у ворота тернополян. Ще один гол до свого активу записав Ігор Кіт. За тернопільську команду дубль оформив Максим Ваврик.

14

U-15 (2008 рік)

Обидві команди львівських "Карпат" у віковій категорії U-15 голів у третьому турі "Відкритого чемпіонату ДЮФЛ Львова" не забивали. Академія "зелено-білих" розійшлася миром 0:0 з івано-франківським "Прикарпаттям". Колектив Івана Павлюха мав можливості для того, щоб здобути перемогу, але хлопцям не щастило з реалізацією, тому поєдинок завершився без забитих м’ячів.

Схожа ситуація і у школи "Карпат". Підопічні Романа Деркача у протистоянні з однолітками з Тернополя не змогли здобути перемогу. "Зелено-білі" активно атакували і з усіх сил намагалися взяти три очки у цьому поєдинку. Однак тернопільська команда вдало оборонялася та матч завершився внічию 0:0.

15

U-16 (2007 рік)

У віковій категорії U-16 карпатівські команди виступили по-різному. Академія "левів" здобула переконливу перемогу над "Прикарпаттям" з рахунком 6:1. За команду Тараса Павліша у цьому матчі відзначилися Антон Максимчук, Данило Пилипчук, Максим-Іван Смаглій, Владислав Резнік і дубль оформив Тарас Дмитришин. За гостей гол престижу до свого активу записав Ілля Яворський.

А ось школа "Карпат" поступилась футбольній академії з Тернополя. Суперник "зелено-білих" забив по одному м’ячу у кожному з таймів і здобув перемогу. У першій половині зустрічі тернополяни реалізували пенальті. Автором голу став Вадим Мерва. Вже по перерві тернопільський колектив забив ще один м’яч. Вадим Пастушак встановив фінальний рахунок зустрічі – 0:2.

16

U-17 (2006 рік)

Найстарші хлопці Академії та школи "Карпат" свої матчі у третьому турі не програли. Школа карпатівців зіграла внічию 0:0 з однолітками із Тернополя. Академія "зелено-білих" вікової категорії U-17 розгромила "Прикарпаття" з рахунком 5:0. Дмитро Артимович у цьому поєдинку оформив дубль. Ще по голу до свого активу записали Максим Яхонтов, Владислав Коваль та Владислав Марій.

17