"Відкритий чемпіонат ДЮФЛ Львівщини": 7 тур

07 листопада 2022 р.
RCH07762
Відбулися матчі заключного туру "Відкритого чемпіонату ДЮФЛ Львівщини". Академія львівських "Карпат" зіграла проти академії "Руху", а школа "зелено-білих" протистояла ДЮШ "Львів".
RCH07762

U-14 (2009 рік)

Академіки 2009-го року народження зазнали мінімальної поразки від однолітків з "Руху". Долю зустрічі, яка минула у напруженій боротьбі, вирішив єдиний забитий м’яч. На 29-ій хвилині поєдинку влучним ударом відзначився гравець "жовто-чорних" Денис Шквирко. Таким чином, "зелено-білі" зайняли друге місце у своїй групі, набравши 18 очок. Вони поступились рухівцям лише трьома балами. Матч між школами "Карпат" і "Львова" перенесли.

35-07.11

U-15 (2008 рік)

Хлопці зі школи "Карпат" 2008-го року народження здобули впевнену перемогу над своїм суперником. Пропустивши першими на 13-ій хвилині від Максима Гентали, "зелено-білі" забили три м’ячі у ворота "Львова" та взяли три очки в цьому протистоянні. Спочатку Назар Іваськів відзначився автоголом у власні ворота. Згодом вже забивали карпатівці, а саме Мар’ян Беряк і Андрій Шисяк. Отож, школа "Карпат" посіла п’яту сходинку в турнірній таблиці. Поєдинок між академіями "Карпат" і "Руху" перенесли.

36-07.11

U-16 (2007 рік)

На жаль, хлопці вікової категорії U-16 Академії та школи львівських "Карпат" у заключному турі поступилися своїм суперникам. Підопічні Тараса Павліша програли "Руху" 0:1. На 62-ій хвилині вирішальний м’яч у зустрічі до свого активу записав Артур Муха. Школярі "зелено-білих" поступилися ДЮШ "Львів" з рахунком 1:6. На влучний удар з пенальті від карпатівця Ростислава Криванчика, суперник відповів шістьма забитими м’ячами. Хет-триком відзначився Владислав Лагоцький, дубль оформив Олександр Галушка та ще один м’яч забив Андрій Чеберинчак. У підсумку академіки "Карпат" поступились "Руху" лише одним заліковим балом і посіли другу сходинку в турнірній таблиці. Школярі зайняли останнє місце в групі.

37-07.11

U-17 (2006 рік)

Найстарші хлопці з Академії "Карпат" зайняли перше місце в групі. У заключному турі "зелено-білі" розписали бойову нічию з "Рухом" 2:2. Рахунок у грі відкрили "леви". Артем Копил вдало реалізував пенальті на 28-ій хвилині зустрічі. Через 15 хвилин карпатівці подвоїли свою перевагу. Автором голу став Владислав Марій. Однак рухівці зуміли відігратися в цьому поєдинку. Спочатку свою нагоду використав Орест Бейзик, а під завісу зустрічі Ілля Лебідь встановив фінальний рахунок матчу. Попри нічию, Академія "Карпат" виграла свою групу з відривом від найближчого переслідувача, яким виявився "Рух", у два бали. Карпатівська школа зіграла проти одноліток з дитячо-юнацької школи "Львів". Поєдинок завершився перемогою "зелено-білих" з рахунком 2:1. У першому таймі команди м’ячів не забивали. Проте вже у другій половині зустрічі були голи. Першими відзначилися карпатівці зусиллями Юрія Бориса. Практично відразу вони подвоїли свою перевагу завдяки влучному удару Максима Піндера. "Львів" відіграв один м’яч на 78-ій хвилині, голом відзначився Андрій Тур. Школа "Карпат" посіла п’яте місце в групі, набравши п’ять очок.

38-07.11