Ветерани "Карпат" провели благодійний матч проти "Візенберга"

09 травня 2022 р.
1652036520_8350
Ветерани львівських "Карпат" зіграли поєдинок проти команди з чемпіонату Жовківщини – "Візенберг". Матч відбувався на стадіоні селища Візенберг Куликівської об’єднаної територіальної громади.
1652036520_8350

У складі "Карпат" вийшли: Богдан Стронціцький, Михайло Гурка, Олександр Чижевський, Роман Гнатів, Самсон Годвін, Юрій Войтович, Володимир Уштан, Любомир Вовчук, Роман Толочко, Роман Лаба, Андрій Тлумак, Андрій Покладок і Сергій Танасюк. Головним тренером команди був Володимир Вільчинський.

У складі суперника грали місцеві вихованці та декілька зіркових гравців: Богдан Когут, який зараз представляє кольори рівненського "Вереса", ексгравець молодіжної збірної України з футзалу Василь Денис та директор Академії футболу "Інгульця" Олег Стронціцький.

У першому таймі глядачі побачили три забитих м’ячі. Господарі відкрили рахунок зусиллями Богдана Когута, який виконував функції польового гравця. Незабаром карпатівці відновили паритет. Самсон Годвін завдав блискучого удару під поперечку – 1:1. За кілька хвилин до свистка на перерву "Візенберг" знову вийшов вперед. Цього разу Василь Бубен реалізував пенальті – 2:1.

У другій половині зустрічі "леви" продемонстрували характер і вирвали перемогу з рахунком 4:2 завдяки голам Романа Гнатіва, Андрія Покладка та Андрія Тлумака.

Додамо, що завдяки цьому поєдинку командам вдалося зібрати більше 22-ох тисяч гривень. За виручені кошти будуть придбані тепловізори для захисників і захисниць України.

ДжерелоЛАФ