“Весняний Кубок ДЮФЛУ”: три перемоги команд АФ “Карпати”

29 травня 2023 р.
TYS_2682
Відбулися перші матчі 1/4 фіналу “Весняного Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України” у вікових категоріях U-15 та U-16, де брали участь команди Академії Футболу “Карпати”. Крім того, відбулися поєдинки 1/8 фіналу серед команд вікової категорії U-14, де теж виступали хлопці з Академії “зелено-білих”.
TYS_2682

U-14 (2009 рік)

У наймолодшій віковій категорії відбулася 1/8 фіналу “Весняного Кубку ДЮФЛУ”, яка складається з одного матчу. Академія Футболу “Карпати” у Львові приймала “Мукачево”. Долю цього протистояння вирішив єдиний забитий м’яч у виконанні “зелено-білих”. Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а ось у другій половині зустрічі карпатівці змогли відзначитися голом. Підопічні Віталія Лобасюка провели швидку атаку, яку успішно завершив Матвій Кашуба. Він отримав передачу біля штрафного майданчика суперника, на швидкості обійшов захисника “Мукачева” та влучно пробив у дальній кут воріт.

У 1/4 фіналу АФ “Карпати” зіграє проти КЗ ВОДЮСШ “Нива-2” з Вінниці. Чвертьфінал складатиметься з двоматчевого протистояння. Перший поєдинок карпатівці проведуть на виїзді, 4-го червня. Матч-відповідь відбудеться у Львові, 11-го червня.

U-15 (2008 рік)

Команда Академії Футболу “Карпати” U-15 провела свій перший поєдинок в рамках 1/4 фіналу “Весняного Кубку ДЮФЛУ”. Карпатівці на виїзді зіграли проти СДЮШОР “Полісся”. Підопічні Івана Павлюха забили два м’ячі ще у першому таймі. Цікаво, що обидва голи були однаковими і водночас виявились шедеврами. Максим Тлумак двічі закрутив м’яч з кутового прямо в сітку воріт суперника. “Полісся” намагалось відігратися і навіть скоротило відставання наприкінці поєдинку, але цього житомирянам не вистачило для того, щоб здобути нічию. Гра завершилась перемогою “зелено-білих” з рахунком 2:1. Матч-відповідь відбудеться у Львові 3-го червня.

U-16 (2007 рік)

Хлопці з АФ “Карпати” 2007-го року народження теж гостювали у Житомирі, де зустрічались зі школою “Полісся”. Львів’яни забили супернику по одному м’ячу в кожному з таймів. Спочатку Артур Комарениць виконав простріл з флангу в штрафний майданчик, де Ігор Грибеник зіграв на випередження і завдав влучного удару головою у дальній кут воріт. Згодом Комарениць прострілював на Данила Пилипчука, але його удар заблокували захисники житомирської команди. На добиванні зіграв Іван-Максим Смаглій, однак його спроба теж була заблокована, а ось з третім ударом від Владислава Резніка “Полісся” не впоралося – 2:0. Карпатівцям вдалося зберегти свої ворота “на замку”. Матч-відповідь запланований на 3-є червня. Поєдинок відбудеться у Львові.