“Весняний Кубок ДЮФЛУ”: результати 1 туру

10 квітня 2023 р.
IMG_9363
Цими вихідними стартував “Весняний Кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги України”. У цьому турнірі братимуть участь команди зі школи та академії львівських “Карпат”.
IMG_9363

Регламент турніру передбачає участь у змаганнях колективів вікових категорій від U-14 (2009 рік народження) до U-17/U-19 (2006 рік народження). У категорії U-14 90 команд поділені на 12 груп. Школа “Карпат” опинилася у групі 6 разом із МФА Мукачево, закарпатським “Минаєм”, стрийською “Скалою 1911”, школою та академією футболу “Рух”. Академія “зелено-білих” перебуває групі 7, де її суперниками будуть ФК “Львів”, ДАФ “Дніпро”, МФА Мукачево U-13, “Покрова” (Львів) та “Янтарний” (Новояворівськ).

У категорії U-15 59 команд поділені на вісім груп. Школа “Карпат” гратиме у п’ятій групі разом із карпатівською академією. Крім наших двох команд, у цій групі ще є такі суперники: МФА Мукачево, “Минай”, ДЮСШ “Рух”, ФК “Львів”, “Покрова” (Львів), АФ “Рух” та ДАФ “Дніпро”.

У віковій категорії U-16 учасників поділені на вісім груп. Школа і академія “Карпат” гратимуть у п’ятій групі разом з “Минаєм”, МФА Мукачево, ДЮСШ “Рух”, ФК “Львів”, “Покровою” (Львів), АФ “Рух”, “Скалою 1911” (Стрий) та “Янтарним” (Новояворівськ).

У найстаршій віковій категорії U-17/U-19 представлено 37 команд, які поділені на сім груп. Академія “Карпат” гратиме у сьомій групі з ДЮСШ “Рух”, “Покровою” (Львів), академією футболу “Рух” та АФ “Рух U-17”.

Усі команди зіграють за системою у два кола, кожна команда проведе домашній та виїзний поєдинок.

U-14 (2009 рік)

Наймолодші карпатівські хлопці з Академії та школи “зелено-білих” у першому турі зіграли по-різному. Школа “Карпат” зазнала мінімальної поразки від академії футболу “Минай” з рахунком 0:1. Натомість академія “левів” розгромила свого суперника “Янтарний” (Новояворівськ) – 10:0. По хет-трику оформили Володимир Тупісь та Єгор Стасюк. Крім того, по два голи до свого рахунку записали Матвій Кашуба і Максим Москвітін.

U-15 (2008 рік)

Академія “зелено-білих” вікової категорії U-15 здобула перемогу з рахунком 3:0 над львівською “Покровою”. У цьому поєдинку одним забитим м’ячем відзначився Богдан Роман і дубль оформив Владислав Вітовський. У свою чергу, школа “Карпат” з рахунком 2:1 перемогла закарпатський “Минай”. Авторами голів серед карпатівців стали Олексій Рудий та Андрій Верхівський.

U-16 (2007 рік)

Хлопці 2007-го року народження зі школи та Академії “Карпат” здобули перемоги над своїми суперниками. Карпатівська школа обіграла “Янтарний” з Новояворівська з рахунком 4:1. За команду Руслана Забранського та Дениса Мируна забивали Олександр Швед, Ростислав Криванчик, Лук’ян Калагурка та Денис Коржинський. Академія “зелено-білих” теж впевнено перемогла у своєму поєдинку, здолавши “Скалу 1911” – 9:0. По дублю у цьому матчі оформили Юрій Коркодим, Ігор Грибеник і Богдан Оришкевич. Ще по одному забитому м’ячу в активі Данила Пилипчука, Тараса Дмитришина та Єгора Черненка (з пенальті).

U-17/U-19 (2006 рік)

Найстарші карпатівські хлопці з академії “зелено-білих” у стартовому турі теж святкували перемогу. Команда Романа Гнатіва та Ігоря Артимовича перемогла з рахунком 3:1 львівську “Покрову”. За “Карпати” у цій зустрічі забитими м’ячами відзначилися Дмитро Білецький, Дмитро Артимович і Артем Копил.