“Усі матчі будуть непростими”: Мирон Маркевич про готовність до “Поділля”, повернення Бабогла і кадрові втрати

13 вересня 2023 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич поділився своїми очікуваннями перед поєдинком проти хмельницького “Поділля”.
TYS_3515_09_09_2023.jpg

Про лідерство “Карпат”

“Ми прекрасно розуміємо, що не можемо втрачати очок, тим паче, в домашніх матчах. Треба також стежити за групою “Б” Першої ліги. В “Інгульця” стільки ж залікових балів, як і у нас. Та все ж нам насамперед потрібно думати про свою гру”.

Про повернення Бабогла

“Я дивився матч між збірними Молдови та Фарерських островів і особливо стежив за грою Владислава Бабогла. Він вже повернувся у розташування “Карпат”. У Влада була далека дорога, тому відчувається, що він втомлений. Однак ще є кілька днів до нашого матчу, тому побачимо чи вийде він у старті”.

Про “Поділля”

“Ми аналізували попередні матчі “Поділля”. Можу сказати, що це бойова команда, яка нейтралізує сильні сторони суперника і водночас сама намагається грати у свій футбол. Розуміємо, що усі матчі будуть непростими, тому готуємось до найближчого поєдинку з максимальною концентрацією. Ми розібрали нашого суперника. Завтра ще відпрацьовуватимемо на тренуванні стандарти, адже у хмельницької команди високі захисники і вони завжди небезпечні”.

Про лазарет “Карпат”

“Не думаю, що у нашому складі будуть суттєві зміни порівняно з минулим матчем. У нас є проблеми зі складом, адже кілька гравців ще не готові до повернення на поле. Тому серйозних змін не буде. Саків, Підлепенець і Чех вже працюють з м’ячем, але у заявку на найближчий матч, напевно, не потраплять. Можливо, це станеться вже в наступному поєдинку”.