"Українці – дуже сильний народ": Богатінов про Львів, війну та "Карпати"

22 грудня 2022 р.
RCH08052
Колишній голкіпер львівських "Карпат" Мартін Богатінов завітав у гості на клубний YouTube-канал "зелено-білих". 36-річний македонець пригадав період виступів за "левів", поділився своїми думками щодо повномасштабної війни в Україні та розповів, чи повернеться колись він до Львова.
RCH08052

Українці – дуже сильний народ

Початок повномасштабної війни в Україні для мене був великим шоком. Коли це розпочалося, то я розмовляв з Ігорем Худоб’яком, який є моїм одноклубником. Ніхто не очікував початку війни з росіянами. В Україні у мене є друзі, я телефонував їм та запитував, яка ситуація в країні. Вони казали, що дуже важко і страшно. Я знаю, що зараз відбувається в Україні. Що є ракетні удари, що вимикають світло, існують проблеми з теплопостачанням. Мені дуже шкода, що в такій класній країні розпочалася повномасштабна війна. Як би важко не було, хочу побажати вам стійкості та щоб ви трималися, тому що українці – дуже сильний народ. Все обов’язково буде добре!

image (1)

Якби запропонували взяти громадянство України, то відразу би погодився

Львів – дуже класне місто. Якщо ти туди приїдеш, як турист, то побачиш багато чудових місць. Я пам’ятаю, коли мені було 24 роки і до мене приїжджали батьки, то ми ходили на велику екскурсію по Львову. Запам’ятався мені Високий Замок, центр міста з Оперним театром та Площею Ринок. У Львові багато красивих місць, де можна було гуляти щодня і дізнаватися щось нове про місто. Звичайно, що я хотів би повернутися до Львова. Коли буде вільний час і все налагодиться, я обов’язково повернуся. Якщо чесно, то я дуже сумую за цим містом, про яке у мене залишились теплі спогади. Якби мені запропонували взяти громадянство України, то я без роздумів зробив би це. Двічі точно б не думав. Я закохався у Львів та в Україну.

bogatinov-etnikos-ahna

Фанати "Карпат" – найкращі!

У мене залишились хороші спогади про львівські "Карпати". Я вже не молодий, мені 36 років, ще трішки часу і я завершу кар’єру. Якби у мене був шанс повернутися до Львова, щоб грати за "левів", та я був би молодшим, то я би із задоволенням ним скористався. Підтримку вболівальників "Карпат" ні з чим не можна порівнювати. Фанати "левів" – найкращі! У яких командах я б не виступав, та ніде більше такого не зустрічав. Вони дуже сильно люблять "Карпати" та завжди підтримують свою рідну команду.

Повне інтерв’ю дивіться на YouTube-каналі львівських "Карпат".