Три команди АФ “Карпати” вийшли у наступний раунд “Весняного Кубку ДЮФЛУ”

23 травня 2023 р.
TYS_0455_20_05_2023
Відбулися матчі 1/16 та 1/8 фіналу “Весняного Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України”. Команди Академії Футболу “Карпати” провели свої поєдинки. З чотирьох карпатівських колективів до наступних стадій змагань зуміли кваліфікуватись три.
TYS_0455_20_05_2023

U-14 (2009 рік)

Наймолодші карпатівські хлопці в 1/16 фіналу розгромили однолітків з “Минаю” – 3:0. Рахунок у матчі відкрив Василь Гураль. Карпатівець змістився з флангу в центр і завдав блискучого удару з 20 метрів. Кіпер минайців був безсилий. Згодом Матвій Кашуба оформив дубль, реалізувавши два виходи віч-на-віч.

У рамках 1/8 фіналу “Весняного Кубку ДЮФЛУ” команда Віталія Лобасюка зіграє проти “Мукачева”. Матч відбудеться 28 травня у Львові.

U-15 (2008 рік)

АФ “Карпати” U-15 у 1/8 фіналу зустрічалась з ДЮСШ-1 (Хмельницький). Львів’яни здобули впевнену перемогу з рахунком 4:1. Карпатівці відкрили рахунок вже на третій хвилині поєдинку. Тарас Ломницький відгукнувся на передачу з правого флангу і переправив м’яч у сітку воріт суперника – 1:0. Згодом Олександр Шопронку подвоїв перевагу своєї команди, замкнувши подачу з лівого флангу ударом головою – 2:0.

Гості зуміли скоротити відставання і зробили рахунок 2:1. Однак “зелено-білі” дотиснули суперника і забили ще два м’ячі після практично однакових атак. Спочатку Шопронку реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, а згодом Ломницький оформив дубль, теж використавши таку ж нагоду, як і Шопронку.

У чвертьфіналі “леви” зіграють проти СДЮШОР “Полісся”. Перша гра відбудеться у Житомирі 27 травня, а матч-відповідь у Львові 3 червня.

U-16 (2007 рік)

Команда Тараса Павліша та Олега Родіна протистояла луцькій “Волині” – цей поєдинок відбувався у Львові на полі Академії Футболу “Карпати”. У першому таймі “зелено-білі” повністю володіли ініціативою та створювали моменти біля воріт гостей. Втілити свою перевагу в забитий м’яч карпатівці змогли наприкінці першої половини зустрічі. Денис Малиш з лівого флангу подав у штрафний майданчик суперника, а Ігор Грибеник не залишив жодних шансів кіперу “Волині” та переправив м’яч у сітку воріт – 1:0.

У другому таймі картина гри на полі не змінилась. Львів’яни контролювали хід подій на футбольному полі, а лучани намагались діяти на контратаках. Одна з таких завершилась ударом у поперечку. Попри це, “леви” змогли забити другий м’яч у ворота “Волині” і зняти всі питання щодо переможця цієї пари. Грибеник опинився на ударній позиції і завдав пострілу по воротах опонента. На заваді стала рука захисника гостей. Арбітр матчу призначив пенальті, який впевнено реалізував Малиш – 2:0. В 1/4 фіналу АФ “Карпати” U-16 зіграє проти СДЮШОР “Полісся” (Житомир). Перший поєдинок карпатівці проведуть на виїзді 27 травня, а матч-відповідь у Львові запланований на 3 червня.

U-17 (2006 рік)

Найстарші хлопці з Академії Футболу “Карпати” поступились у Луцьку одноліткам з ДЮФШ “Волинь”. Карпатівці відкрили рахунок у цьому поєдинку у першому таймі завдяки голу Владислава Догарева. Однак втримати перевагу “зелено-білим” не вдалося. Підопічні Романа Гнатіва та Ігоря Артимовича пропустили два м’ячі наприкінці зустрічі та зазнали поразки з рахунком 1:2.