Тренування "Карпат" напередодні матчу проти "Любомира"

09 жовтня 2021 р.
RCH01696.JPG
Сьогодні, 9-го жовтня, львівські "Карпати" провели тренування у рамках підготовки до гри з "Любомиром".
RCH01696.JPG

Після шести перемог поспіль "леви" перебувають у чудовому настрої та готуються до матчу проти "Любомира" зі Ставища. Перед початком тренувального процесу команда привітала Сергія Сімініна з уродинами. Захиснику "зелено-білих" виповнилося 34 роки. Також вчора свій день народження святкував Нікіта Чіпак, який теж отримав вітання від команди.

Тренування відбувалося на "Верхніх полях" стадіону "Україна". Спочатку команда виконала розминку. Згодом хлопці перейшли до виконання фізичних вправ. Після цього команда розділилася на декілька груп та зіграла у квадрат і тенісбол. Основний акцент тренувального процесу було зроблено на відновленні гравців.

Нагадаємо, що після 12-ти турів львів’яни посідають другу сходинку у турнірній таблиці та лише на три бали відстають від київського "Лівого берега". Суперник “Карпат”, "Любомир" (Ставище), у цьому сезоні виключно програє свої матчі.

Запрошуємо всіх вболівальників відвідати домашній поєдинок "левів" та підтримати їх у грі проти "Любомира". Квитки ви можете придбати онлайн на gastroli.ua та у мережі кас gastroli.ua у Львові. Їхня вартість – 30 і 50 грн. За годину до матчу при купівлі онлайн та в касах стадіону ціна становитиме 50 і 70 гривень.