Тренери ДЮСШ "Карпати" взяли участь у навчанні зі стрільби

04 березня 2022 р.
IMG_1696
У цей непростий для України час, коли російські окупаційні війська ведуть бойові дії на нашій землі, кожен має навчитись тримати зброю у руках.
IMG_1696

Зокрема, тренери ДЮСШ "Карпати" взяли участь у навчанні зі стрільби. Тренери Роман Деркач, Руслан Маланій, Андрій Гайдук, Андрій Грінер, Юрій Кравець, Богдан Лемех, Ярослав Бунц, Володимир Тутик, Ярослав Лема, Роман Толочко, а також директор КЗ ДЮСШ "Карпати" Андрій Шандор отримали урок від експертів по стрільбі.

IMG_1703

Наші тренери висловлюють велику подяку людям, які провели інструктаж щодо того, як потрібно себе вести зі зброєю. Дякуємо Олегу Гажулі (старшому тренеру тиру "Динамо"), Володимиру Іванчуку (заслуженому тренеру з кульової стрільби) та Ігорю Коновалову, який є майстром спорту з кульової стрільби. Також висловлюємо велику подяку Антону Нікуліну (начальнику управління спорту у Львові) і організації Управління спорту за можливість отримати базові практичні навички володіння зброєю.

IMG_1701

Старший тренер ДЮСШ "Карпати" U-14 Роман Деркач прокоментував це навчання: "Насправді, ми планували ці навчання ще до початку повномасштабного вторгнення Росії на українську територію. До кінця лютого ми повинні були відвідати ці стрільбища. Вийшло так, що ми розпочали навчання у четвер, 3-го березня", – каже Роман Деркач.

IMG_1698

Роман Степанович зізнається – пригадав, як тримати зброю в руках, адже раніше служив у армії. І відзначає цікавий факт – військову службу проходив у одній військовій частині з Андрієм Шандором, нинішнім директором КЗ ДЮСШ "Карпати".

IMG_1695

"Дуже задоволений, що ми пройшли ці навчання. Адже чоловік, який тримає у руках нехай і навчальну зброю, відчуває себе сильнішим. До речі, слід відзначити чудовий інструктаж від експертів", – розповідає Деркач.

IMG_1704

Тренер ДЮСШ "Карпати" додає, що бере участь у патрулюванні вулиць міста, зокрема, лікарень, стадіону "Україна" та інших об’єктів. "Сподіваюсь, що війна завершиться найближчим часом. Ми дякуємо Збройним Силам України, територіальній обороні та кожному громадянину, який захищає нашу землю від окупантів!" – каже Роман Степанович.