Спаринг. "Карпати" – "Белуша" – 2:1

15 лютого 2022 р.
KRP_2242
У вівторок львів’яни провели перший товариський матч на турецькій землі. Суперником "зелено-білих" був словацький клуб "Белуша".
KRP_2242

Склад "Карпат" у першому таймі: Сілецький, Болденков, Сімінін, Лобай, Повалій, Галенков, Чачуа, Ткачук, Кожанов, Семенина, Тарануха.

Першими пропустили підопічні Андрія Тлумака на 27-ій хвилині зустрічі. Однак вже через три хвилини словацькі футболісти відзначились автоголом – так рахунок став нічийним. "Карпати" володіли ініціативою і це конвертувалося у ще один забитий м’яч до перерви. На 37-й хвилині "зелено-білі" заробили право на одинадцятиметровий удар, який впевнено реалізував капітан команди Денис Кожанов – 2:1.

Склад "Карпат" у другому таймі: Сілецький, Болденков, Сімінін, Лобай (Дударенко, 83), Повалій (Цюпа, 61), Галенков (Заставний, 46), Чачуа (Тітунін, 83), Ткачук (Сидун, 83), Кожанов (Буднік, 71), Семенина (Маркович, 71), Тарануха.

У другому таймі тренерський штаб "левів" провів чимало замін. Львів’яни продовжували контролювати хід подій на полі, створювали численні нагоди та могли забивати ще у ворота "Белуші". Однак словаки витримали тиск львівської команди і не дозволили їм реалізувати свої моменти. Поєдинок завершився перемогою "Карпат" з рахунком 2:1.

Наступний контрольний матч "леви" зіграють 19-го лютого. Суперником "зелено-білих" буде "Маріуполь", який виступає в українській Прем’єр-лізі.