Сьомий тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

23 жовтня 2023 р.
Лев
У суботу, 21-го жовтня, відбулися матчі сьомого туру дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди Академії львівських “Карпат” зіграли проти ДЮФШ “Волинь” (Луцьк). Натомість представники школи “зелено-білих” у категоріях U-15 та U-17 на виїзді протистояли івано-франківському “Прикарпаттю”. Матчі ДЮСШ “Карпати” U-14 та U-16 проти СДЮШОР “Ужгород” були перенесені через прохання закарпатців.
TYS_7976

U-14 (2010 рік)

АФ “Карпати” – ДЮФШ “Волинь” (Луцьк) – 11:0

Голи: Смірнов, 7, 27, 63, Гаук, 9, Цупер, 16, Пигичко, 21, 53, 70, Гуй, 38, Руснак, 66, 67.

Склад АФ “Карпати”: Зізіцький (Шекета, 51), Петрук, Когут, Полеванчук, (Топало, 45) Колонюк (Дмитряк, 36), Камаралі (Денис, 38), Цимбалістий, Гаук (Руснак, 41), Цупер (Гуй, 36), Пигичко, Смірнов.

Тренери: Олександр Гринишин та Ігор Артимович.

Карпатівці здобули розгромну перемогу над своїм суперником. Вже у першому таймі підопічні Олександра Гринишина та Ігоря Артимовича забили п’ять м’ячів у ворота луцької команди. Розгром розпочав Павло Смірнов на сьомій хвилині. У підсумку Смірнов оформив хет-трик: двічі забив у першому таймі та ще один гол додав у другій половині зустрічі. Крім того, у першому таймівідзначалися Микола Гаук, Роман Цупер та Максим Пигичко.

У другому таймі “зелено-білі” продовжили конвертувати свою перевагу у голи. Дубль оформив Мирослав Руснак, ще один гол до свого активу записав Максим Гуй, а крапку в матчі поставив Пигичко, який оформив хет-трик у ворота “Волині”. Як наслідок, впевнена перемога АФ “Карпати” з рахунком 11:0.

TYS_8087

U-15 (2009 рік)

ДЮФШ “Волинь” (Луцьк) – АФ “Карпати” (Львів) – 0:2

Голи: Кашуба, 37, Стасюк, 64.

Склад АФ “Карпати”: Демків (Коваль, 67), Панчишин, Гутник, Гльоц (Русяк, 66), Зварич, Бабірад (Кривунець, 36), Ксьонзик (Бочуляк, 67), Гураль (Конів, 66), Стасюк (Фатюк, 67), Москвітін (Кецик, 36), Кашуба.

Тренери: Віталій Лобасюк і Андрій Гурський.

Хлопці з Академії Футболу “Карпати” 2009-го року на виїзді протистояли одноліткам з луцької “Волині”. Поєдинок розпочався доволі активно – обидві команди мали можливості для того, щоб відкрити рахунок. Однак перший тайм завершився без голів. Відразу після перерви карпатівці зуміли відкрили лік голам. Матвій Кашуба вийшов віч-на-віч з кіпером суперника та впевнено переправив м’яч у сітку воріт лучан – 1:0.

Наприкінці другої половини зустрічі львів’яни подвоїли свою перевагу, встановивши фінальний рахунок поєдинку 2:0. Єгор Стасюк завдяки індивідуальним діям пройшов на швидкості суперника, вибіг віч-на-віч з воротарем “Волині” та влучно пробив.

СДЮСШОР “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 2:0

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мосій, Покладок, Сняданко, Сергієнко (Білоус, 64), Дума, Свиріпа, Кіт, Цюпа, Сенчишин (Капустинський, 36), Сливка (Пристацький, 45), Романець (Кравчишин, 45).

Тренери: Володимир Шумський та Андрій Грінер.

Львівʼяни володіли ініціативою протягом всього матчу, але забити не змогли. Натомість гравці СДЮСШОР “Прикарпаття” свої нагоди використали. Перший тайм, попри велику кількість гольових моментів, завершився з рахунком 0:0. А ось у другій половині львівʼяни пропустили двічі. Моментів, щоб відігратися у карпатівців було вдосталь, але голкіпер івано-франківців неодноразово рятував свою команду. Спочатку він зняв мʼяч з голови Покладка, а згодом відбив два постріли Романця з-за меж карного майданчика та парирував удар головою від Цюпи. Також нагоду скоротити рахунок втратив капітан львівʼян Ігор Кіт, не реалізувавши вихід віч-на-віч.

TYS_6470 (1)

U-16 (2008 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – ДЮФШ “Волинь” (Луцьк) – 6:1

Голи: Бобечко, 6, Карпінський, 50, 61, Гавура, 53, 58, Куценко, 56 – Проць, 40.

Склад АФ “Карпати”: Потерайко (Колесник, 71), Давид (Богдан, 59), Зуб (Карпінський, 41), Бобечко, Єнич (Куценко, 54), Тлумак (Мартинюк, 79), Карпин (Поліщук, 57), Білінський, Березовський (Гавура, 41), Шопронку, Левкович (Дєдов, 41).

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

У першому таймі команди обмінялися забитими м’ячами. На початку поєдинку рахунок відкрили “зелено-білі”. Максим Тлумак виконав подачу з кутового, яку вдало замкнув Степан Бобечко. Суперник відновив паритет на останній хвилині першої половини зустрічі. Назар Проць вибіг на побачення з Денисом Потерайком і реалізував свою нагоду – 1:1.

Після перерви забивали лише карпатівці. Львів’яни у проміжку з 50-ї до 61-ї хвилини забили п’ять мʼячів. По дублю оформили Ернест Карпінський та Максим Гавура. Спочатку Карпінський замкнув подачу з кутового від Тлумака, а згодом простріл Олександра Дєдова. Гавура теж вдало скористався своїми нагодами, які йому створили партнери по команді. Ще один гол до свого активу записав Кирило Куценко, котрий успішно зіграв на добиванні.

TYS_7743

U-17 (2007 рік)

ДЮФШ “Волинь” (Луцьк) – АФ “Карпати” – 1:0

Гол: Смаль, 75.

Склад АФ “Карпати”: Фандист, Грабовенський, Черненко, Кокодиняк, Максимчук (Фостяк, 66), Пилипчук, Малиш, Бондарук (Дмитришин, 66), Орошкевич, Комарениць, Грибеник.

Запасні: Жулінський, Гудзь.

Тренери: Тарас Павліш та Олег Родін.

Найстарші вихованці Академії Футболу “Карпати” зазнали своєї першої поразки в сезоні. Львів’яни на виїзді поступились луцькій “Волині”. Перший тайм цього матчу завершився без голів 0:0. Однак слід відзначити, що карпатівці створили чимало нагод. І “левам” вдалося це зробити. Ігор Грибеник відправив м’яч у сітку воріт суперника, але лайнсмен зафіксував положення поза грою, тож взяття воріт не було зараховано.

На початку другого тайму “Карпати” заробили право на пенальті. 11-метровий удар взявся виконувати Богдан Орошкевич, але не зумів переграти кіпера “Волині”. Згодом Назар Грабовенський завдав потужного удару – господарів врятувала хрестовина.

Єдиний м’яч у цій зустрічі було забито на 75-й хвилині. “Волинь” реалізувала чи не першу свою нагоду в матчі. Вадим Смаль замкнув подачу з кутового – 1:0. Карпатівці до останньої хвилини матчу намагалися відігратися, однак втілити свої моменти у забиті м’ячі підопічним Павліша та Родіна не вдалося.

СДЮСШОР “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 3:3

Голи: Кункевич, 50, 83, Бицак, 76 (автогол).

Склад ДЮСШ “Карпати”: Гнатів, Дрозд, Грабовець, Ткачук, Коваль (Бегар, 46), Калагурка (Черевко, 46), Криванчик, Кункевич, Майчук (Огорілко, 70), Войтанович, Коржинський.

Тренери: Руслан Забранський та Михайло Гурка.

До перерви реальних гольових моментів у львівʼян не було, а от господарі зуміли відкрити рахунок. На старті другої 45-ти хвилинки команди обмінялися забитими мʼячами. Спершу господарі подвоїли свою перевагу, а на 50-й хвилині Андрій Кункевич скоротив відставання – 2:1. Далі було багато боротьби, змарнованих моментів і третій гол від івано-франківців – 3:1. Проте карпатівці проявили характер і зуміли зрівняти рахунок. Щоправда, зробили це не без допомоги господарів – автоголом відзначився Владислав Бицак – 3:2. А втратили перемогу господарі на 83-й хвилині. Андрій Кункевич вдруге у матчі засмутив голкіпера суперника – 3:3.