Роман Гнатів: “Проведемо роботу над помилками”

15 лютого 2024 р.
Лев
Старший тренер львівських “Карпат-2” Роман Гнатів поділився своїми враженнями після поєдинку проти рівненського “Вереса”.
TYS_0144100224.jpg

“Сьогоднішня гра була досить інформативною, адже показала нам чимало моментів, які треба виправляти. У нас є час, тому працюватимемо над помилками. Загалом увесь матч був цікавим, але мені більше сподобався другий тайм. Однак і в другій половині зустрічі теж було достатньо помилок. Добре, що ми побачили, з чим саме у нас проблеми і будемо більше над цим працювати”.

“Помітно, що у першому таймі “Верес” був свіжішим. Напевно, рівняни вже вийшли на пік форми, оскільки в них через тиждень відновлюється чемпіонат. Ми надалі працюємо у дворазовому режимі, дорога зайняла у нас чотири години. Це все субʼєктивні причини, які пояснюють, чому у нас не було такої легкості у першому таймі. У другій половині матчу футболісти почули наші вимоги та діяли вже інакше. Важко сказати, чому була така різниця між першим і другим таймом. Нам не вистачило легкості в русі, також траплялися помилки в захисті”.