"Реал" та "Ювентус" допомагають Україні

17 березня 2022 р.
IMG_1778
Героїчна боротьба українського народу проти російських окупантів триває. Наша перемога зовсім близько і вона стає більш реальною також і завдяки сприянню футбольної спільноти. Зокрема, до допомоги Україні долучилися два світових гранди: мадридський "Реал" та туринський "Ювентус".
IMG_1778

Королівський клуб надав Україні фінансову допомогу. Мадридці пожертвували 1 мільйон євро на потреби біженців із України. Клуб Флорентіно Переса віддасть гроші "Червоному хресту", ООН та іншим організаціям, які допомагають постраждалим українцям від війни. Також відзначимо, що "вершкові" мають власний фонд, що теж допомагає нашій країні. Фонд віддав понад 13000 одиниць теплого та спортивного одягу для первинної допомоги біженцям, які прибувають з України до Іспанії.

IMG_1779

Італійський "Ювентус" теж не залишився осторонь. Туринці відправили гуманітарний вантаж на власних автобусах до Закарпаття. "Стара сеньйора" передала українцям продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, ковдри тощо. Зворотною дорогою автобуси "Юве" забрали дітей з "гарячих" точок України. Тепер українські діти зможуть навчатися, проживати, харчуватися та тренуватися у Європі.

IMG_1777

Наші друзі з Дортмунда продовжують активно підтримувати Україну. Також до підтримки нашої держави долучився німецький "Майнц". 16-го березня відбувся матч між "Боруссією" та "Майнцом". Перед стартом зустрічі команди зробили фотографію з синьо-жовтим банером, де красувалися рядки легендарної пісні "You’ll never walk alone" (Ти ніколи не будеш один). Додамо, що "Боруссія" продовжує грати у спеціальній формі на підтримку Україні, а капітан "джмелів" Аксель Вітсель надалі прикрашає свою руку синьо-жовтою капітанською пов’язкою.

IMG_1776