Провідні українські бренди підтримали відродження "Карпат"

12 листопада 2021 р.
DSC_6214
"Львівське", "Галка" та "Трускавецька" саме ці торгові марки з’являться на футболках гравців улюбленого футбольного клубу львів’ян "Карпати".
DSC_6214

Титульним партнером команди стала провідна торгова марка України серед виробників пива "Львівське". Співпраця між футбольним клубом та компанією "Карслберг Україна", яка є власником торгової марки, передбачає взаємне просування торгових марок "футбольний клуб "Карпати" та "Львівське". До речі, "Львівське" уже має досвід роботи у футбольній сфері. Нагадаємо, що саме ця торгова марка є офіційним спонсором Національної збірної України з футболу.

"Ми горді, що відомі на всю країну львівські виробники, які є лідерами у своїх галузях, обрали наш клуб партнером для просування своїх торгових марок. Ці легендарні бренди – так само як і команда "Карпати" – яскраво представляють наше місто, наш регіон в країні та світі, нас знають мільйони людей. Переконаний, що наша співпраця забезпечить якнайширшу популяризацію футболу, а також сприятиме розвитку бізнесу наших партнерів", – сказав Андрій Білоус, директор з маркетингу ФК "Карпати", коментуючи підписання спонсорських угод.