Прем'єр-ліга Львівщини. “Погонь” – "Карпати-2" – 2:3

30 квітня 2023 р.
DSC_0081 (1)
DSC_0081 (1)

Прем'єр-ліга Львівської області-2023. Група "А". 2 тур.

"Погонь" (Львів) – "Карпати-2" (Львів)

30 квітня. 17:15. Львів. Стадіон "Школяр"

"Погонь": Вороновський, Мацюпа (Хмизов , 46), Паращин, Яценко, Грицик, Білецький, Н.Бойко, Р. Бойко, Кадай (Перм'яков, 79), Павлик (Стеценко, 59), Іванюк (Колодницький, 53).

Старший тренер – Віталій Лобасюк.

"Карпати-2": Льопка, Ілюхін (Гайдучок, 64), Савчин, Ломницький, Рожко (Копил, 71), Шах, Фетько (Марій, 90+1), Катрич, Коваленко (Дебич, 46), Скороход (Коваль, 79), Сидун.

Старший тренер – Володимир Вільчинський.

Голи: Іванюк, 10, Кадай, 42 – Сидун, 12, 84, Фетько, 83.

У другому матчі Прем'єр-ліги Львівської області "Карпати-2" здобули свою другу перемогу. Як і минулої неділі, "леви" продемонстрували неабиякий характер. І якщо тиждень тому шедевр до активу записав Артур Шах, то цього разу творцем неймовірного забитого м'яча став Олександр Фетько.

Різний настрій та мінімум замін

Стартовий тур команди провели по-різному. "Карпати-2" обіграли "Легінь" із Брюховичів (2:1), а "Погонь" зазнала розгрому 0:4 від чинного чемпіона Львівщини "Юності".

Володимир Вільчинський здійснив дві заміни у порівнянні з попереднім матчем. Зокрема, у старті на двобій із "Погонню" вийшли Дмитро Коваленко та Максим Скороход. Натомість суперник "левів" змінив лише одного виконавця. Замість Антона Колодницького з'явився Максим Іванюк.

Гольовий старт

І саме Іванюк організував перший гол у поєдинку. На 10-й хвилині "Погонь" здобула право на штрафний. Перший удар Назара Бойка прийняла на себе стінка, на добивання з далекої відстані зреагував Роман Льопка, та ще з одним пострілом Іванюка впритул кіпер не впорався.

Однак в одній із наступних атак "зелено-білі" відповіли своїм гольовим ударом. Класну комбінацію розіграли Скороход та Сидун. Перший асистував, а другий влучно пробив у кут воріт Миколи Вороновського.

Індивідуалізм Кадая

Протягом усього тайму на полі точилася загалом рівна боротьба, проте на перерву команди пішли за переваги у рахунку номінальних господарів. Ярослав Кадай обігрався з партнером, змістився з лівого флангу і пробив з-за меж штрафного майданчика. Льопка стрибнув за м'ячем, утім врятувати ситуацію на зумів.

Шалений камбек з шедевром Фетька

Другу половину зустрічі "леви" розпочали дуже активно і провели серію небезпечних атак. Особливо активним у ці хвилини був Максим Скороход. Проте результату це не принесло, а "Погонь" вдало відбивалася і контратакувала у відповідь.

Старання "зелено-білих" було винагороджено на останніх хвилинах матчу. На 83-й Віталій Гайдучок виконав навіс на лінію штрафного майданчика з правого флангу, а Олександр Фетько неймовірним ударом у падінні через себе вразив кут воріт "Погоні". Фантастика!

А через 60 секунд хлопці Вільчинського забили ще раз. Все той же Гайдучок розігнав атаку, яка завершилася прострілом з лівого флангу на Вадима Сидуна. Нападник "Карпат-2" випередив суперників і влучним ударом оформив дубль та, як виявилося, приніс перемогу своїй команді.

Наступний матч

У наступному турі "Карпати-2" зустрінуться з ФК "Куликів". Матч відбудеться 3-го травня о 13:00. Натомість "Погонь" протистоятиме "Легеню" 7-го травня.