Прем’єр-ліга Львівщини. "Фенікс" – "Карпати-2" – 2:0

30 жовтня 2022 р.
KRP_6799
KRP_6799

Прем’єр-ліга Львівщини. Фінальний етап. 2022/2023. 6 тур

Арбітр – Василь Файда.

Асистенти арбітра: Андрій Смольський і Анастасія Янтуріна.

Спостерігач арбітражу – Юрій Холявко.

"Фенікс": Дяків, Бариляк, Радюк, Багдай, Савошко (Заліпа, 89), Фещук (Деревльов, 76), Борик (Білий, 77), Патуляк (Сущак, 71), Мізерник (Микитин, 60), Гнатів (Дмуховський, 84), Богданов.

Тренер – Андрій Чіх.

"Карпати-2": Сасс (Борис, 80), Ілюхін, Савчин, Ломницький, Дебич, Гайдучок (Козак, 76), Фетько, Катрич, Коваленко (Рожко, 57), Скороход, Сидун.

Тренер – Володимир Вільчинський.

Голи: Гнатів, 18, Бариляк, 44.

"Карпати-2" провели виїзний поєдинок у Підмонастирі проти лідера нашої групи – "Фенікса". Підопічні Володимира Вільчинського нав’язали боротьбу супернику, але поступились з рахунком 0:2.

У першому таймі господарі зуміли двічі відзначитися у воротах "зелено-білих". Спочатку Роман Гнатів відкрив рахунок на 18-ій хвилині. А наприкінці першої половини зустрічі Руслан Бариляк подвоїв перевагу "Фенікса".

Львів’яни мали свої можливості для того, щоб відігратися. Хороші нагоди відзначитися забитими м’ячами були в Олександра Фетька та Вадима Сидуна, але карпатівці не змогли їх реалізувати. Також забивати у ворота "Фенікса" могли Дмитро Коваленко та Віталій Гайдучок, однак вони теж не використали свої шанси. На жаль, львівські "Карпати-2" після перемоги у минулому турі над бориславським "Нафтовиком" зазнають поразки у Підмонастирі.

Заключну гру фінального етапу Прем’єр-ліги Львівської області "леви" проведуть проти команди "Юність" з Верхньої Білки.