Представляємо новачків: Іґор Невес Алвес

10 липня 2023 р.
Лев
Гравцем "зелено-білих" став бразилець Іґор. Це нападник-універсал, який може бути корисним не лише на фінальній стадії атаки. Раніше виступав у Мексиці, Нікарагуа та Об’єднаних Арабських Еміратах. І вже встиг забити переможний гол за "Карпати" в товариському матчі з "Кривбасом".
Igor

Іґор любить шукати м’яч і каже, що не хоче бути залежним виключно від зусиль партнерів.

"Мені подобається діяти у штрафному майданчику, але за потреби я шукаю простір на флангах і можу розпочинати з глибини, – каже. – Найкращий варіант гри – технічний футбол з хорошими комбінаціями. Еталон нападника для мене – це Роналдо. І не лише тому, що він бразилець. Це – справжній феномен".

Іґор вже привіз до Львова свою сім’ю. "Це суттєво спрощує адаптацію, – пояснює футболіст. – З першого дня перебування у Львові я відчув себе, наче вдома. Ми бачимо, з якою турботою кожен у клубі ставиться до нас. Неподалік мого рідного міста розташоване чи не найбільше поселення українців у Бразилії, тож про Україну я знаю багато. А взагалі я щасливий, що реалізував свою мрію пограти у Європі. Хочу насолодитися цим моментом".

ДОСЬЄ

Іґор Невес Алвес

Дата народження: 13.03.1999

Місце народження: Парана (Бразилія).

Вік: 24

Зріст: 1,78 м

Громадянство: Бразилія

Позиція: нападник