Представляємо новачка: Владислав Клименко

17 липня 2023 р.
Лев
Черговим новачком "левів" став півзахисник Владислав Клименко. У минулому сезоні він виступав за "Інгулець".
широкий фон копія1

Першу футбольну "освіту" Владислав здобував в Одесі. Далі – моршинська "Скала", де хавбек провів три сезони. Працездатність, мобільність та великий обсяг чорнової роботи на полі – ось основні характеристики Владислава Клименка, який грає на позиції бокс-ту-бокс.

Владислав Лупашко свого часу виступав з Клименком у центрі поля, а потім тренував його в "Інгульці". "Клименко дає багато динаміки, – стверджує Лупашко. – Він може грати єдиного опорного півзахисника. Але краще він себе проявляє, коли команда діє з двома опорниками. Чорнової роботи не боїться. Навпаки, шукає її, йде у зіткнення, у боротьбу. Це ідеальний футболіст для агресивного футболу".

"Найважливіше для мене – бути корисним, – каже Клименко. – Кожен футболіст дає команді щось своє, складає загальний пазл: хтось – відбирає, хтось – створює. В основному я зосереджений на руйнуванні, проте мені подобається і йти вперед. Я теж хочу віддавати гольові передачі та забивати голи. Виступи в Моршині – особливий період для мене, адже саме тоді я зустрів свою дружину. А у Львові народився мій первісток. Щасливий, що тепер зможу представляти львівську команду. Коли отримав запрошення від Мирона Маркевича, не роздумував – погодився одразу".

ДОСЬЄ

Владислав Клименко

Дата народження: 19.06.1994

Місце народження: Одеса

Вік: 29

Зріст: 1,75 м

Громадянство: Україна

Позиція: центральний півзахисник