Представляємо новачка: Владислав Бабогло

31 серпня 2023 р.
Лев
Новачком львівських "Карпат" став центральний захисник Владислав Бабогло. "Зелено-білі" придбали 24-річного футболіста в "Олександрії", у складі якої він виступав у Прем’єр-лізі.
Владислав Бабогло 16х9

"Радий стати частиною львівського клубу, – каже Владислав. – Перехід у "Карпати" – це розвиток і крок вперед для мене. Мені імпонують амбіції клубу, я стежив за "Карпатами" ще у минулому сезоні. Бачив також недавні поєдинки. Мені подобається футбол, у який грає команда".

Владислав народився у Молдові, та у дитинстві переїхав із батьками до Одеси, де й почав займатися футболом у структурі "Чорноморця". 2017-го Бабогло підписав контракт з "Олександрією", у складі якої за сім сезонів відіграв понад сто матчів в УПЛ, а також дебютував у Лізі Європи. У червні центрбек отримав виклик до національної збірної Молдови і вже у другому поєдинку відзначився голом у ворота національної команди Польщі.

"Фактично усю свою професійну кар’єру я провів у "Олександрії". Вдячний клубові та вболівальникам за все, однак настав час рухатися далі. Я хочу попрацювати з Мироном Маркевичем і його тренерським штабом. Вірю, що вже у наступному сезоні я повернуся у Прем’єр-лігу", – розповідає Бабогло.

Новачок "левів" запевняє, що у нього не виникне проблем із адаптацією у колективі. У юнацькій збірній України він грав разом із Максимом Чехом, а голкіпера Андрія Кожухаря знає ще з часів виступів у "молодіжці" "Чорноморця". "Сезон вже триває, тож мені доведеться на ходу вливатися у колектив. Проте я вважаю себе гнучким футболістом, який швидко адаптується до нових вимог. Сподіваюся, що зможу допомогти "Карпатам" вже у найближчих матчах", – розповів Владислав Бабогло.

ДОСЬЄ

Владислав Бабогло

Дата народження: 14.11.1998

Місце народження: село Копчак (Молдова)

Вік: 24

Зріст: 1,87 м

Позиція: центральний захисник