Представляємо новачка: Віталій Равлик

31 серпня 2023 р.
Лев
Львівські "Карпати" підсилили атакувальну лінію нападником Віталієм Равликом. Поточний сезон 23-річний футболіст розпочав у складі "Агробізнесу".
Віталій Равлик-сайт

Влітку Равлик дебютував на професійному рівні у складі команди з Волочиська. У стартових п’яти турах Першої ліги Віталій відзначився двома голами. "Я дуже вдячний Олександру Чижевському за довіру. Саме він надав мені поштовх та створив необхідні умови – завдяки цьому я швидко адаптувався до Першої ліги. Вже наступного тижня "Карпати" гратимуть з "Агробізнесом". Це буде особливий матч для мене", – розповідає Віталій.

Равлик розпочав займатися футболом в академії "BRW-BIK" з Володимира. Після цього він став гравцем "Юності", що представляє Верхню та Нижню Білку. У складі цієї команди Віталій виграв усі можливі трофеї на рівні чемпіонату Львівської області та був ключовим виконавцем "Юності". "Незважаючи на те, що до липня я виступав виключно на аматорському рівні, варто враховувати, що Прем’єр-ліга Львівщини – один із найсильніших обласних чемпіонатів в Україні. Це був чудовий досвід", – пригадує футболіст.

Перехід у "Карпати" Віталій Равлик називає великим авансом. "Насправді це надзвичайна подія для мене, – каже нападник. – Я став гравцем клубу з великими амбіціями та перспективами. До того ж я повертаюся фактично додому, адже я народився на Львівщині. Сподіваюся, що зможу виправдати довіру тренерського штабу".

Хлопець вражений тим, як його прийняв новий колектив: "На юнацькому рівні я виступав у "BRW-BIK" з Артуром Рябовим. Тепер я познайомився з усіма партнерами, а також з представниками клубу. Встиг потренуватися з командою, отримав багато підказок. Тут все на найвищому рівні. Не можу дочекатися свого дебютного виходу на поле".

ДОСЬЄ

Віталій Равлик

Дата народження: 13.06.2000

Місце народження: село Павлів (Львівська область)

Вік: 23

Зріст: 1,75 м

Позиція: нападник