"Працюючи у такому клубі, маєш віддаватися на сто відсотків": перші коментарі нового тренерського штабу "Карпат"

23 липня 2024 р.
Лев
Наставники "зелено-білих" Владислав Лупашко, Сергій Лавриненко та Ігор Єрмаков розповіли про початок роботи у головній команді.
Лупашко та Лавриненко 1200-600

"Це великий виклик для нашого тренерського штабу, – каже Владислав Лупашко. – За той період, який я провів у клубі, я зрозумів, що "Карпати" дуже люблять вболівальники. Вони готові віддати за команду усе, що мають: душу і серце. Це простежувалося навіть у роботі з командою U-19. Було помітно, з якою самовідданістю тренуються хлопці.

Працюючи у такому клубі, ти маєш віддаватися на усі сто відсотків. Ми хочемо подарувати вболівальникам яскраві емоції та гарний футбол. Сподіваюся, що під час матчів "Карпат" люди на дві години забуватимуть про проблеми, які оточують нас, та радітимуть успіхам улюбленої команди. Як на мене, у цьому полягає одне з головних завдань тренера.

Ми знаємо усіх футболістів основної команди, але невдовзі познайомимося ближче. Попереду матимемо індивідуальні розмови з кожним гравцем. У нас доволі специфічний тренувальний процес, своя методологія. До старту сезону залишилося не так багато часу, але ми працюватимемо в інтенсивному режимі дворазових тренувань, щоб прискорити процес інтеграції до нових вимог".

Лупашко-1200х600

"У нас є всі умови для якісної роботи, – ділиться враженнями старший тренер "Карпат" Сергій Лавриненко. – Тренувальна база у Бартатові відповідає найвищому європейському рівню. Команда має у розпорядженні чудові поля та загалом комфортні умови для тренувального процесу. Кожен з нас розуміє, у якому клубі працює. Завдання тут максимальні.

Окремо варто подякувати попередньому тренерському штабу, який виконав значну роботу. Вона заслуговує на увагу. До старту чемпіонату ми не встигнемо змінити багато, але насамперед прагнемо провести аналіз фізичного та емоційного стану футболістів".

Лавриненко 1200х600

"Раніше я чимало працював з молоддю та юнацькими командами, – розповідає асистент головного тренера Ігор Єрмаков. – Цікавий досвід був у "Інгульці". Проте робота в "Карпатах" є особливою з точки зору перспектив та можливостей, які відкриваються у цьому клубі. За період роботи в U-19 наш тренерський штаб мав змогу попрацювати з клубними вихованцями. У "Карпатах" багато талановитої молоді, яка у майбутньому може виступати в основі. Завдяки спільним зусиллям та наполегливій праці можемо цього досягнути.

Про чіткі турнірні завдання поки рано говорити, але особисто мені хотілося б вийти з "Карпатами" у єврокубки. А ще я добре знаю про гасло "Кубок Львову". Ми сконцентровані на важкій роботі перед стартом в УПЛ. Зараз це найважливіше".

Єрмаков 1200-600