“Попереду десять фіналів”: Амбросій Чачуа про сім’ю, успішний сезон і вплив Маркевича

15 грудня 2023 р.
Лев
Капітан “зелено-білих” Амбросій Чачуа підсумував першу частину сезону та розказав про цілі команди навесні. Крім того, карпатівець розповів про своє освідчення коханій дівчині, про взаємодію з партнерами та багато іншого. Більше дивіться у нашій традиційній рубриці “Розмова”.
TYS_8155_karp_nyva_241123

Про пропозицію дівчині

“Звичайно, що це був важливий крок у нашому житті. Це людина, яка мене підтримує, незважаючи ні на що, а також дуже сильно мотивує. Тому я дуже щасливий та сподіваюсь, що надалі у нас все буде добре. Хочу, щоб у майбутньому в мене народився син, але всьому свій час. Як Бог дасть, так і буде. Діти – це щастя”.

чачуаздівчиною

Про батька

“Мій батько помер через два дні після мого народження. 2-го квітня я народився, а 4-го квітня тата не стало. Я його ніколи не бачив. Тато мене бачив тільки у вікні в пологовому будинку. Така доля... Батько працював у рівненському “Вересі”, був водієм клубного автобусу. Про нього я чув лише позитивні відгуки. Моє ім’я – це ідея батька. Мене назвали на честь його тата і відповідно мого діда Амбросія. Хоча мама розповідала, що спочатку мене хотіли назвати Вахтангом. Це брат мого батька, який загинув на війні”.

TYS_8739karpaty_pres_27_11_2023

Про успішний сезон

“Мабуть, у мене з’явилось більше впевненості. Особливо, коли відчуваю довіру тренерського штабу. У Мирона Богдановича можна багато навчитися. Я не скажу, що я щось кардинально змінив у підготовці до тренувань чи матчів. Можливо, десь став ще більш вимогливим до себе. Коли трапляються невдалі моменти, то намагаюсь на них не зациклюватися, як раніше. Завжди треба аналізувати свої помилки, але водночас потрібно вміти їх вчасно виправити. Ми спілкуємось з Мироном Маркевичем і за межами поля. Завжди знаходимо спільну мову. З цим немає жодних проблем”.

TYS_9445_karp_metalist_29_10_2023

Про базу “Карпат”

“Коли ми тільки розпочинали, то у нас було дійсно кілька маніжок та м’ячів. Однак ми розуміли, що робитимуться всі умови для того, щоб кожен футболіст зростав і прогресував та демонстрував результат на футбольному полі. Наша нова база – не лише для першої команди, а й для другої та для дітей, які можуть сюди приїжджати, тренуватися та розвиватися і приносити користь “Карпатам”. Серед усіх баз, де я побував, ця – найкраща. У нас є всі умови для того, щоб давати результат на футбольному полі”.

DSC_1274_151123

Про перше місце

“Ми намагаємося не заглядати у турнірну таблицю, тому що попереду ще десять фіналів, у яких треба брати максимум очок”.

Повне інтерв’ю дивіться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.