П’ятий тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

09 жовтня 2023 р.
Лев
7-го жовтня відбулися матчі п’ятого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди Академії Футболу “Карпати” U-14 та U-16 вдома приймали луцький “Адреналін”, а команди U-15 та U-17 на виїзді зустрічались з футбольною академією “Тернопіль”. Натомість школа “зелено-білих” у вікових категоріях U-14 та U-16 у гостях змагались з МФА “Мункач”, а U-15 та U-17 у Львові зіграли проти академії івано-франківського “Прикарпаття”.
TYS_6465 (1)

U-14 (2010 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “Адреналін” (Луцьк) – 7:0

Голи: Яскула, 7, 21 (пен.), Цимбалістий, 12, Пигичко, 32, Смірнов, 63, 66, Петрук, 70.

Склад АФ “Карпати”: Зізіцький, Петрук, Полеванчук, Дмитряк, Колонюк, Камаралі (Денис, 36), Цимбалістий, Гаук (Топало, 48), Цупер (Руснак, 36), Пигичко (Смірнов, 36), Яскула.

Запасні: Шекета, Когут.

Карпатівці відкрили рахунок вже на сьомій хвилині зустрічі. Богдан Яскула завдяки вдалому дриблінгу опинився на ударній позиції та влучив у дальній кут. Вже через п’ять хвилин львів’яни подвоїли свою перевагу. Цього разу Максим Цимбалістий завдав потужного удару, з яким не впорався голкіпер суперника. На 21-й хвилині Яскула оформив дубль. Лучани порушили правила проти Романа Цупера у власному штрафному майданчику, тож арбітр вказав на позначку. 11-метровий удар впевнено реалізував Яскула – 3:0. Ще у першій половині зустрічі “зелено-білі” довели рахунок до розгромного. Максим Пигичко змістився з флангу в штрафний майданчик і пробив у дальній кут.

Наприкінці другого тайму команда АФ “Карпати” забила ще тричі. Спочатку дубль за три хвилини оформив Павло Смірнов, який з’явився на полі по перерві. Крапку в матчі поставив Дмитро Петрук, замкнувши подачу з правого флангу від Дениса Дмитряка.

МФА (Мукачево) – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 2:0

Склад ДЮСШ “Карпати”: Різник (Поріцький, 65) , Козимка, Грушецький (Рогуля,25, Поріцький, 35, Набіт, 63), Тутик (Шнира, 49), Голінський, Луків (Навка, 60), Зеленко (Сідляр, 45), Проць (Циган, 40), Пилипець, Старовецький (Карпа, 58),

Карпатівці активніше розпочали перший тайм і володіли ініціативою до перерви. А от господарі грали на контратаках, одна з яких завершилася взяттям воріт. У другому таймі гра “зелено-білих” в атаці не вдавалась. Усі намагання зрівняти рахунок не увінчалися успіхом. За десять хвилин до фінального свистка суперник забив вдруге.

TYS_8249

U-15 (2009 рік)

ФА “Тернопіль” – АФ “Карпати” (Львів) – 0:1

Гол – Кашуба, 18.

Склад АФ “Карпати”: Демків, Панчишин, Гутник, Гльоц, Зварич, Ксьонзик, Гураль, Русяк, Стасюк, Москвітін, Кашуба.

Запасні: Коваль, Бочуляк, Фатюк, Бабірад, Тупісь.

Долю протистояння вирішив єдиний забитий м’яч карпатівців на 18-й хвилині зустрічі. Голкіпер “зелено-білих” Артем Демків вибив м’яч від власних воріт до чужого штрафного майданчика, де Матвій Кашуба поборовся із захисниками суперника та головою переправив м’яч у сітку воріт “Тернополя”.

Згодом у обидвох команд були моменти для того, щоб відзначитися. Тернополяни мали шанси відновити паритет, а львів’яни не реалізували нагоди для подвоєння своєї переваги. Попри велику кількість гольових епізодів, поєдинок у Тернополі завершився перемогою команди Віталія Лобасюка з рахунком 1:0.

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 1:1

Гол – Покладок, 63.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мартин (Мосій, 36), Покладок, Дума (Сняданко, 55), Сергієнко, Кравчишин (Антонюк, 63), Свиріпа, Сливка (Трух, 52), Романець (Пристацький, 36), Цюпа (Жих, 70), Капустинський (Саніцький, 20), Кіт.

У першому таймі вихованці ДЮСШ “Карпати” володіли ініціативою, але втілити свою перевагу у забиті мʼячі не змогли На початку другого тайму гості відкрили рахунок, тож “зелено-білі” були змушені відіграватися. На 63-й хвилині після подачі з кутового ударом головою відзначився Андрій Покладок-молодший. Через три хвилини господарі могли вийти вперед, але Покладок не реалізував пенальті.

TYS_6307 (1)

U-16 (2008 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “Адреналін” (Луцьк) – 8:0

Голи: Шопронку, 2, 28, 57, 69, Поліщук, 68, Корчак, 73, Тлумак, 75, Карпин, 79 (пен.).

Склад АФ “Карпати”: Потерайко, Давид (Корчак, 41), Бобечко (Зуб, 56), Карпінський, Білінський (Богдан, 41), Тлумак, Єнич (Левкович, 41), Карпин, Поліщук, Березовський (Гавура, 41), Шопронку.

Запасний: Колесник.

Героєм поєдинку став форвард “зелено-білих” Олександр Шопронку, який оформив покер у ворота “Адреналіну”. На другій хвилині поєдинку Шопронку замкнув простріл з флангу. Згодом Олександр забив вдруге у схожому стилі. По перерві все той же Шопронку найкраще з усіх зорієнтувався у штрафному майданчику і відправив м’яч у сітку. Пізніше Максим Поліщук відзначився своїм голом у ворота лучан, а через хвилину Шопронку оформив покер. Під завісу поєдинку “леви” забили ще тричі зусиллями Олега Корчака, Максима Тлумака та Богдана Карпина.

МФА (Мукачево) – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 3:0

Склад ДЮСШ “Карпати”: Лисак, Лисий (Кокотко, 45), Зановʼяк, Заєць, Гловʼяк, Лукʼянчук (Питель, 35), Бессарабов (Гейник, 73), Войналович (Качур, 73), Мисяк (Слуцький, 57), Верхівський (Сахончік, 60), Рудий (Писко, 78)

Суперник з перших хвилин матчу кинувся штурмувати ворота “Карпат” і вже до 15 хвилини вів у рахунку 2:0. Ще один мʼяч господарі забили у роздягальню. У другому таймі гра вирівнялася. “Зелено-білі” створювали небезпечні моменти, але, на жаль, не змогли реалізувати жоден із них.

TYS_7743

U-17 (2007 рік)

ФА “Тернопіль” – АФ “Карпати” (Львів) – 0:3

Голи: Максимчук, 31, Пилипчук, 56, 72.

Склад АФ “Карпати”: Фандист (Жулінський, 76), Грабовенський, Черненко, Кокодиняк, Максимчук, Малиш, Бондарук (Гудзь, 76), Орошкевич (Дмитришин, 66), Комарениць, Смаглій (Пилипчук, 46), Грибеник (Фостяк, 76).

Найстарші вихованці Академії Футболу львівських “Карпат” здобули впевнену перемогу над своїми однолітками з Тернополя, забивши у їхні ворота три “сухі” м’ячі. Ще у першому таймі карпатівці вийшли вперед. Після передачі п’ятою від Ігоря Грибеника, м’яч рикошетом від захисника тернополян опинився у Антона Максимчука, який швидко зреагував та влучно пробив по воротах опонента – 1:0.

По перерві львів’яни продовжували атакувати. На 46-й хвилині на полі з’явився форвард Данило Пилипчук, який невдовзі оформив дубль. Обидва голи Данила були схожими між собою. Пилипчук двічі красиво бив з-за меж штрафного майданчика під поперечку. Таким чином, підопічні Тараса Павліша та Олега Родіна здобули п’яту перемогу поспіль.

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 1:2

Гол – Кункевич, 84.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Гнатів, Звір, Ткачук, Майчук (Черевко, 55), Вороняк (Грабовець, 56), Огорілко (Лабик, 65) Дрозд, Криванчик, Войтанович

(Калагурка, 70), Коржинський, Кункевич.

У першому таймі карпатівці не реалізували свої гольові моменти і вже до 26 хвилини поступалися 0:2. Ще до перерви “зелено-білі” відзначилися, але арбітр не зарахував мʼяч через положення поза грою. У другому таймі львів'яни додали агресії в атаці, тож команда суперника майже не переходила центр поля. У господарів зʼявилось багато гольових моментів, один з яких на 84-й хвилині реалізував Андрій Кункевич. Однак дотиснути івано-франківців і здобути нічию “Карпатам” не вдалося.

TYS_5915 (1)