Перша ліга. “Карпати” – “Хуст” – 1:0

28 липня 2023 р.
Лев
У першому матчі сезону львівські “Карпати” здобувають перемогу над “Хустом” з рахунком 1:0 завдяки голу Євгена Підлепенця.
Facebook post - 8 (1) (1)

Перша ліга. Група “А”. Сезон 2023/2024. 1 тур

"Карпати" (Львів) – ФК "Хуст"

28 липня. 17:00. Львів. Стадіон "Україна"

Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький).

Асистенти: Андрій Бахметьєв (Харків) та Кирило Хіміченко (Київська область).

Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область).

Спостерігач арбітражу – Олександр Троцюк (Нововолинськ).

"Карпати": Кожухар, Порох, Векляк, Сухар (Картушов, 46), Полегенько, Рябов, Клименко (Галенков, 78), Саків, Підлепенець, Чачуа, Іґор Невес Алвес.

Запасні: Ільющенков, Мизюк, Романюк, Долгов, Костенко, Кожанов, Гайдучок, Сидун.

Головний тренер – Мирон Маркевич.

"Хуст": Бєліменко, Іванов, Скиба, Павлич (Петрук, 80), Мердєєв, Вагін, Приходько, П. Луців, В. Луців (Станкович, 87), Борисенко, М. Пилип (Фляшко, 63).

Запасні: Рябенко, Шевчук, Колчін, Р. Пилип, Диянчук.

Головний тренер – Володимир Циткін.

Гол – Підлепенець, 23.

Попередження: Порох, 4, Іґор, 73, Рябов, 75 – Мердєєв, 5, 37, Павлич, 26, П. Луців, 45+1, Фляшко, 68, 76.

Вилучення: Мердєєв, 37, Фляшко, 76.

Дебютний гол Підлепенця та вилучення Мердєєва

Обидві команди розпочали поєдинок обережно. “Карпати” володіли ініціативою і створювали моменти біля воріт суперника. Спочатку намагався завдати удару Євген Підлепенець, але не зміг дотягнутися до м’яча. Згодом пробивав Артур Рябов з-за меж штрафного майданчика, однак не влучив у площину воріт.

На 23-й хвилині матчу “Карпати” відкрили рахунок. Підлепенець отримав передачу від Іґора, обіграв кількох опонентів і завдав влучного удару по воротах Арсена Бєліменка – 1:0.

“Леви” після забитого м’яча продовжували діяти першим номером і позиційно атакувати. Спочатку зі штрафного Тарас Саків влучив у поперечку. Згодом Амбросій Чачуа не реалізував кілька моментів. А на 37-й хвилині гравець “Хуста” Вадим Мердєєв отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Гості залишились вдесятьох.

TYS_6217_28_07_2023.jpg

Активний старт тайму і друге вилучення

На початку другого тайму команди обмінялись небезпечними моментами. Нападник “Хуста” Петро Луців влучив у поперечку після удару з 20-ти метрів. А Підлепенець відповів у наступній атаці своїм моментом. Карпатівець намагався пробити з хорошої позиції, але його спробу заблокували захисники суперника.

На 76-й хвилині матчу “Хуст” залишився вдевʼятьох. Михайло Фляшко за 14 хвилин перебування на футбольному полі отримав дві жовті картки та передчасно покинув поле. “Леви” мали ще чимало нагод для того, щоб подвоїти перевагу над суперником, але “зелено-білі” не змогли реалізувати свої моменти і матч завершився перемогою “Карпат” з рахунком 1:0.

TYS_5910_28_07_2023.jpg

Наступний матч

Наступний поєдинок “Карпати” проведуть вже в середу, 2-го серпня. В рамках другого попереднього етапу VBET Кубку України “зелено-білі” зіграють проти івано-франківського “Прикарпаття”.