“Карпати” проведуть прес-конференцію перед презентацією команди. Де дивитися онлайн-трансляцію

15 липня 2021 р.
Лев
У заході візьмуть участь зокрема гендиректор клубу, головний тренер, капітан команди.
21877ece-0405-4d2a-a093-eec8bfe23d9b.jpg

Футбольний клуб “Карпати” проведе прес-конференцію перед стартом сезону та презентацією команди. Захід відбудеться у четвер, 15 липня, у Львові о 16:00. Онлайн-трансляцію можна дивитись на сторінці клубу у facebook.

У прес-конференції візьмуть участь генеральний директор клубу Степан Юрчишин, головний тренер команди Андрій Тлумак, капітан команди Денис Кожанов, заступник голови Львівської асоціації футболу Ярослав Грисьо, керівник ГО "Ветерани ФК Карпати-1963" Габор Вайда, ветеран "Карпат" Ігор Кульчицький.

Нагадаємо, футбольний клуб "Карпати" створено у 2020 році в рамках реалізації громадської ініціативи з відродження львівських "Карпат". До відновлення діяльності клубу з чистого аркуша закликали капітани всіх поколінь "Карпат", ветерани команди, які ще 1963 року брали участь у створенні та становленні клубу, здобули Кубок СРСР у 1969 році.

Керівником "Карпат" став легендарний львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером — відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак. Засновники товариства — кілька відомих підприємств регіону. Інші представники великого бізнесу Львова теж розглядають можливість долучитися до участі в клубі.

У футбольному сезоні 2021/22 ФК "Карпати" розпочинають виступи в 2-й лізі ПФЛ. За оцінками фахівців, склад команди дає змогу розглядати її як головного претендента на підвищення у класі за результатами сезону.

Перед командою стоять амбітні, але цілком реальні завдання: у сезоні 2023/24 стати учасником української Прем’єр-ліги, а вже наступного сезону боротися за право участі в європейських турнірах. Реальність досягнення таких цілей, окрім великого бажання відродити колишню славу "Карпат", підтверджено бюджетом витрат на 2021/24 роки, який визначили учасники клубу, у сумі 578 млн грн, у тому числі 106 млн грн у сезоні 2021/22.