Одинадцятий тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

20 листопада 2023 р.
Лев
18-го та 19-го листопада відбулися матчі заключного одинадцятого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України у цьому році. Команди Академії Футболу львівських “Карпат” вікової категорії U-14 та U-16 вдома приймали Футбольну Академію “Тернопіль”. Матчі U-15 та U-17 проти “ВІК-Волині” перенесли на невизначений термін. Натомість команди школи “зелено-білих” зіграли проти ДАФ “Дніпро”.
TYS_75581

U-14 (2010 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – ФА “Тернопіль” – 2:0

Голи: Смірнов, 25, Цупер, 39.

Склад АФ “Карпати”: Зізіцький (Шекета, 68), Дмитряк, Полеванчук, Петрук, Колонюк, Камаралі, Гаук, Цимбалістий (Руснак, 37), Цупер (Топало, 57), Смірнов (Денис, 61), Пигичко.

Запасний: Гуй.

Тренери: Олександр Гринишин та Ігор Артимович.

Львів’яни забили по одному м’ячу в кожному з таймів і здобули перемогу з рахунком 2:0. На 25-й хвилині матчу Ілля Колонюк виконав подачу з флангу, яку вдало замкнув Павло Смірнов. На початку другої половини зустрічі “леви” подвоїли свою перевагу. Дмитро Петрук віддав діагональну передачу метрів на 50 на Романа Цупера, який з лівого флангу завдав удару під ближню стійку воріт суперника.

ДАФ “Дніпро” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 3:1

Голи: Зеленко, 18.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Різник (Кошла, 60), Тутик (Навка, 51), Поріцький Н.(Поріцький Т., 64), Кузьо (Твердохліб, 64), Голінський, Зеленко (Циган, 47), Шнира (Вараниця, 51), Сідляр (Альфавіцький, 55), Проць (Полінс, 45), Старовецький, Пилипець (Карпа, 55).

Тренери: Володимир Тутик і Самсон Годвін.

У першому таймі карпатівці переважали суперника. Свою перевагу львів'яни втілили у гол Віталія Зеленка, який сильно пробив лівою з-за меж штрафного майданчика. Мʼяч від стійки залетів у ворота – 1:0.

Невдовзі Максим Старовецький вийшов віч-на-віч з голкіпером, однак той відбив удар правого вінгера “Карпат”. Небезпечно зі штрафного стріляв Максим Пилипець, але і цього разу голкіпер дніпрян зреагував. На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей.

Другу частину гри теж активніше розпочали “зелено-білі”, але згодом господарі перехопили ініціативу і зуміли не лише зрівняти рахунок, а й здобути перемогу 3:1.

TYS_7854

U-15 (2009 рік)

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – ДАФ “Дніпро” – 2:1

Голи: Покладок, 24, Дума, 68.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мосій, Покладок, Сняданко, Сергієнко, Кравчишин, Свиріпа, Сливка (Дума, 45), Кіт, Романець, Капустинський (Пристацький, 71), Цюпа (Саніцький, 69).

Тренери: Володимир Шумський та Андрій Грінер.

З перших хвилин матчу команди грали обережно, приглядаючись один до одного та проводячи поодинокі атаки. Одна з них принесла успіх гравцям ДАФ “Дніпро”. Після швидкого пропущеного мʼяча підопічні Володимира Шумського та Андрія Грінера кинулися вперед і незабаром відновили паритет. Після подачі з кутового Андрій Покладок головою відправив м’яч у сітку – 1:1.

У другому таймі карпатівці повністю переважали суперника. “Зелено-білі” систематично створювали небезпечні моменти, але довго реалізувати їх не могли. Лише за дві хвилини до завершення основного часу Ігор Кіт зі стандарту навісив у володіння суперника, а там Владислав Дума ударом головою приніс перемогу львівʼянам – 2:1.

U-16 (2008 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – ФА “Тернопіль” – 4:2

Голи: Тлумак, 18, 58 (пен.), Левкович, 21, Дєдов, 24.

Склад АФ “Карпати”: Колесник (Потерайко, 61), Давид, Куценко, Бобечко (Зуб, 61), Білінський (Богдан, 45), Тлумак, Левкович, Карпин, Єнич, Дєдов, Березовський.

Запасні: Корчак, Поліщук.

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

Ще у першому таймі карпатівці створили собі комфортну перевагу, тричі забивши у ворота суперників. Рахунок відкрив Максим Тлумак, котрий вдало реалізував свій момент. Другий м‘яч до свого активу записав Антон Левкович, який подачу з кутового від Кирила Куценка. Минуло три хвилини і Олександр Дєдов довів рахунок до розгромного – він теж відзначився після розіграшу “корнера”. Крім того, у першій половині зустрічі львів’яни заробили пенальті. Однак кіпер “Тернополя” парирував удар Богдана Карпина.

У другому таймі “леви” ще раз пробивали пенальті – тепер Тлумак переграв воротаря гостей. Після цього тернополяни зуміли двічі відзначитися у воротах “зелено-білих”.

ДАФ “Дніпро” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 1:2

Голи: Рудий, 31, Бессарабов, 80+2 (пен.).

Склад ДЮСШ “Карпати”: Лисак, Лисий (Мот, 27), Заєць, Зановʼяк, Кокотко, Лукʼянчук, Гловʼяк, Войналович, Бессарабов, Рудий, Качур (Слуцький, 50, Писко, 70).

Тренери: Роман Деркач і Руслан Маланій.

Активніше гру розпочали господарі, які вже на старті відкрили рахунок. До середини першого тайму підопічні Романа Деркача та Руслана Маланія зуміли вирівняти гру. Футболісти “Дніпра” ризиковано діяли у захисті. Відтак, їхньою помилкою скористалися львівʼяни – Олексій Рудий зрівняв рахунок.

У другій половині поєдинку ініціативою володіли вже гості. Гравці “Карпат” раз по раз навідувалися до воріт дніпрян, але забити не вдавалося. На останніх секундах гри мʼяч потрапив у руку гравцю “Дніпра”. Рефері призначив пенальті, який вдало реалізував Олександр Бессарабов. Капітан “Карпат” відправив мʼяч у правий кут воріт – 2:1.

TYS_7432

U-17 (2007 рік)

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – ДАФ “Дніпро” – 3:1

Голи: Лабик, 16, Бицик (автогол), 77, Десятник, 82.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Гнатів, Ткачук, Звір, Бегар, Черевко, Коваль (Дрозд, 20), Криванчик, Войтанович, Огорілко (Десятник, 46), Лабик, Коржинський.

Тренери: Руслан Забранський та Михайло Гурка.

З перших хвилин гравці “Карпат” почали пресингувати суперника на його частині поля і періодично виривалися у контратаки. “Леви” реалізували лише один із трьох виходів віч-на-віч з воротарем. Автором забитого м'яча став Роман Лабик – 1:0.

У другому таймі львівʼяни пропустили з пенальті. Гра вирівнялася, але згодом підопічні Руслана Забранського та Михайла Гурки проявили характер. Вони почали ще більше тиснути і це спрацювало. Гравець ДАФ “Дніпро” Ярослав Бицик зрізав мʼяч у власні ворота. А на 82-й хвилині голкіпер гостей втретє був змушений витягати м'яч із сітки воріт. Цього разу відзначився карпатівець Назар Десятник – 3:1.