“Налаштовуємось на серйозний матч”: Мирон Маркевич про поєдинок з “Поділлям” та відновлення Підлепенця

16 листопада 2023 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич поділився своїми очікуваннями від матчу проти хмельницького “Поділля”, пригадав зустріч з “Агробізнесом” та розповів про ситуацію з кадровими втратами “зелено-білих”.
DSC_1461_151123

Про “Поділля”

“Минулий матч потрібно забути і готуватися до “Поділля”. Однак слід відзначити, що ми провели непоганий поєдинок. Тому найкраще з нього треба залишити і готуватися до наступного туру. “Поділля” діє від оборони, тому на нас очікує зовсім інша гра, ніж минулої неділі. Також у Хмельницькому газон не у найкращому стані. Ми налаштовуємось на серйозний матч. Сподіваюсь, що футболісти з розумінням підійдуть до цієї гри та проведуть її на належному рівні”.

Про матч проти “Агробізнесу”

“У минулому поєдинку ми грали добре з першої до останньої хвилини. В принципі, фрагментами у всіх поєдинках “Карпати” виглядають якісно, але у минулому турі хлопці повністю виконали тренерські настанови та провели найкращу гру”.

Про ротацію

“Суттєвих змін у складі на матч проти “Поділля” не буде. Євген Підлепенець готовий вже на 90 відсотків. Ми готуємо його до участі у наступному поєдинку. Можливо, Євген вийде із лави запасних. Також доведеться робити заміну в центрі захисту. Той футболіст, котрий гратиме замість Владислава Бабогло, повинен себе проявити якнайкраще”.