"Найголовніша мета – перемога України над клятим ворогом": Приймак – про Крим, війну та "Карпати"

20 жовтня 2022 р.
RCH05674
Хавбек львівських "Карпат" Владислав Приймак завітав у гості на YouTube-канал "зелено-білих". Зібрали для вас найголовніші цитати півзахисника "левів".
RCH05674

"Попереду ще є матчі, у яких ми можемо виправити ситуацію"

"Важко сказати, чому так склалися наші останні матчі. Ми виходимо на кожну гру та хочемо перемагати. Команда розуміє, які цілі стоять перед нами, ми прагнемо їх виконувати. Намагаємося демонструвати хороший футбол, забивати голи, бігти вперед і від цього буде результат. Чи деморалізувало це нас? Звичайно, що після невдалого поєдинку ти їдеш без настрою, не хочеш ні з ким говорити. Але ти розумієш, що чемпіонат триває, попереду ще є матчі і ми можемо виправити цю ситуацію. Я знаю, що ми все виправимо у майбутніх поєдинках. Повністю відновити свій психологічний стан ми можемо лише через перемоги. Думаю, що у суботу маємо дуже хороший шанс змінити нашу психологію".

soccer_Karpaty_vs_Bukovyna_4-0_(KRAWS-X)_7242

"Ми виженемо москаля з Криму і я обов’язково туди поїду"

"Дуже сильно хочеться повернутися в Крим. Сподіваюсь, що нам вдасться це зробити. Вигнати звідти москаля і я обов’язково туди з’їжджу. Тому що в мене там родина, близькі та друзі. Як тільки згадую про Крим, то лише теплі спогади. Там минула вагома частина мого дитинства, дуже багато красивих місць у Криму. Мені завжди подобалося з батьком їздити у Балаклаву. Там є закрита бухта і на катері ми завжди виходили у відкрите море, там є дикі пляжі, де немає людей. Впевнений, що нам ще вдасться поїхати в Крим".

KRP_6604

"У мене було бажання – піти на фронт"

"У мене було бажання поставити футбол на паузу та піти на фронт. В мене склалась така ситуація, що коли розпочалася повномасштабна війна, то я це дуже важко все переживав. Тим паче, що моя сім’я знаходилася в Україні, а я з командою був на зборах у Туреччині. Відчував якусь провину, чому я тут, а вони там. Були безсонні ночі. Виникали думки піти на фронт. Дружина питала, чим я зможу там допомогти. Я казав, що навчуся. Реально було таке бажання та думки. Зараз я сподіваюсь, що ми приносимо більшу користь вболівальникам і всім людям тим, що граємо у футбол. Ми їх підтримуємо, даємо їм бодай годину часу для того, щоб вони пораділи, що "Карпати" перемогли".

RCH05570

"Найголовніша мета – перемога України над клятим ворогом"

"Моя головна футбольна ціль – це вийти з "Карпатами" в УПЛ. Друга мета – особисто для мене, щоб я приносив користь своїй команді. Віддавати гольові передачі та забивати м’ячі. Якомога більше результативних дій на футбольному полі. Також хочу разом із "Карпатами" грати у єврокубках. Найголовніша мета зараз – перемога України над клятим ворогом".