“На нас очікує цікавий матч з “Агробізнесом”: Остап Маркевич про поразку від “Епіцентра”, наступну гру і кадрові втрати

10 листопада 2023 р.
Лев
Старший тренер львівських “Карпат” Остап Маркевич підсумував матч з “Епіцентром” та розповів про очікування від наступного поєдинку з “Агробізнесом”.
TYS_1047epicentr_karp_05_11_2023.jpg

Про поразку від “Епіцентра”

“Після кожної гри ми проводимо ретельний аналіз. Минулий матч не став виключенням. Навпаки тренерський штаб ще уважніше проаналізував поєдинок у Кам'янці-Подільському. Особливі акценти ми зробили на грі в обороні. Так діяти у захисті ми не можемо. Маємо надію, що всі ці помилки, яких ми припустилися, більше не повторяться. Чому команда у другому таймі виглядала гірше, ніж у першому? Я думаю, що це все лежить у площині психології та ментальності. Можливо, футболісти подумали, що нам все легко вдається і так буде й надалі. Однак далеко не завжди все так складається. Треба докладати максимум зусиль завжди, який би рахунок не був на табло”.

Про “Агробізнес”

“Вони прогресують, про це свідчать результати команди. У порівнянні з матчем першого кола “Агробізнес” покращив свою гру у всіх аспектах. “Карпати” також додали. Думаю, на нас очікує цікавий поєдинок. Ми провели аналіз суперника, це невід’ємна складова підготовки до кожного матчу. Сподіваюсь, що ми розкрили і пояснили нашим футболістам усі важливі аспекти гри “Агробізнесу”.

Про ротацію і кадрову ситуацію

“У нас ще є кілька днів, щоб визначитися зі стартовим складом на “Агробізнес”. Маємо різні варіанти поєднання гравців у всіх ланках. Після минулої гри, можливо, потрібно щось змінити. У футболістів різний фізичний стан через попередні ушкодження чи тривалість роботи у загальній групі. Наприклад, як у випадку з Максимом Чехом чи Артуром Шахом, котрі пропустили чималий період. Щодо лазарету команди, то тут є проблеми. Євген Підлепенець і Єгор Картушов захворіли, тому очікуємо на їхнє повернення”.