Мирон Маркевич: “Побачили свої недоліки”

14 лютого 2024 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич поділився своїми враженнями від контрольного матчу проти закарпатського “Минаю”, а також розповів про відновлення Яна Костенка та Євгена Підлепенця.
TYS_1369

“Минай” трохи краще був готовий у першому таймі, адже закарпатцям вже незабаром грати в УПЛ. У нас ще є час до відновлення сезону. У цьому матчі ми побачили свої недоліки. Була бойова гра, особливо у першому таймі. Однак загалом я задоволений самовіддачею. Ми забили дуже хороший перший гол. Це те, що ми хочемо від футболістів – нестандартну гру біля штрафного майданчика. Маємо багато моментів для роздумів, уважно розбиратимемо сьогоднішній поєдинок. У другому таймі вийшло чимало молодих гравців і вони зіграли непогано. Могли забивати більше. Це збори, тож я не звертаю особливої уваги на результат. Основне – це ігрова дисципліна на полі. Зараз даємо серйозні навантаження, все йде за планом”.

“Гра Булези і Козіка? Як для першого разу, доволі непогано. Звичайно, що вони ще не притерлись до нової команди, але для початку нормально. Відсутність Яна Костенка та Євгена Підлепенця відчувалась, це гравці основного складу. Костенко скоро буде готовий, а Підлепенець приєднається до команди під час наступного збору”.