Мирон Маркевич: “Молоді гравці добре себе проявили”

01 березня 2024 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич прокоментував спаринг з тернопільською “Нивою”.
TYS_9568

“У першому таймі “Нива” проявила характер, відзначилася забитим м’ячем. Ми зробили багато помилок, тож маємо тему для розмов, але це збори. Зазвичай, коли все дуже добре на тренувальних зборах, то у сезоні погано. У другому таймі зіграли вдало. Молоді гравці добре себе проявили, особливо Олександр Фетько”.

“У нас вчора були серйозні навантаження і сьогодні хлопці вийшли на гру, напевно, з думкою, що вже виграли. Добре, що “Нива” поставила нас на місце. У другій половині зустрічі футболісти вийшли з хорошою мотивацією. У футболі так трапляється – якщо трошки розслабишся, то дістанеш по шапці”.

“Зараз у нас практично немає травмованих гравців. Вже повернулися на поле і Євген Підлепенець, і Ян Костенко. Перший збір в Ужгороді вони пропустили. Є свої нюанси, але збори хороші, погода дозволяє нам працювати. Зважаючи на пору року, поля у хорошому стані. Ми перейшли зі штучного газону на натуральне поле”.

“Вивчатимемо наших суперників навесні. Зокрема, почнемо із “Полтави”, адже граємо перший матч проти неї. Головне – думати про свою гру, щоб ми діяли впевнено, так як в останніх поєдинках першого кола. У цьому аспекті ми зараз і працюємо”.