Матч з “Прикарпаттям”, готовність Демченка, адаптація Чеха: Мирон Маркевич про останні новини у команді

10 серпня 2023 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу з івано-франківським “Прикарпаттям” та розповів про готовність Єгора Демченка і Максима Чеха.
маркевичччч

Про поєдинок з “Прикарпаттям”

“Усі команди налаштовуються на “Карпати” дуже серйозно. Тренерський штаб і футболісти повинні зрозуміти, що просто не буде ні з ким. Тому в п'ятницю ми чекаємо на черговий серйозний поєдинок. “Прикарпаття” любить застосовувати пресинг, але водночас намагається грати у футбол і дає таку можливість супернику. Я чудово розумію, що нас очікує в Івано-Франківську. “Карпати” наполегливо готуються і прагнуть набирати максимум очок в кожному матчі”.

Про реалізацію моментів

“Добре, що ми створюємо гольові нагоди. Частину з них можна назвати стовідсотковими. Але проблема полягає в іншому – ми не реалізовуємо їх. На тренуваннях працюємо над цим компонентом, тому сподіваємося, що з кожним матчем додаватимемо і будемо краще розпоряджатися своїми шансами. В останньому поєдинку з “Буковиною” ми фактично забили самі собі, що спричинило нервозність. За рахунку 2:1 у нас був чудовий момент, щоб забити м’яч, утім його ми теж не використали”.

Про фізичну готовність Єгора Демченка

”Наразі Єгор ще не готовий на сто відсотків. Однак він вже тренується у загальній групі. У нас майже всі гравці займаються в основній обоймі. Поки прогнози щодо виходу Єгора на поле робити передчасно. Можу лише додати, що Демченко – футболіст хорошого рівня і є підсиленням для “Карпат”. Він може бути особливо корисним в атаці. Але треба також розуміти, що різко змінювати склад ми не будемо”.

Про дебют Максима Чеха

“На даний момент Максим ще не готовий. Проте наш штаб наполегливо працює над його інтеграцією у команду. Не сумніваюся, що цей футболіст нам допоможе, ми знаємо його можливості. Чех виграв молодіжний чемпіонат світу U20, це якісне підсилення “Карпат”. Розраховуємо на те, що новачок зможе зіграти за нас ще до кінця серпня”.