Матч з “Нивою”, травма Клименка і відновлення Шаха: Мирон Маркевич про новини в “Карпатах”

16 серпня 2023 р.
Лев
Головний тренер “зелено-білих” Мирон Маркевич поділився своїми враженнями від виступів у Першій лізі, розповів про очікування від поєдинку з “Нивою” із Бузової та повідомив про останні новини з командного лазарету.
IMG_0170_17_07_2023 (1)

Про Першу лігу

“Судячи з того, що я бачив у стартових турах, рівень Першої ліги непоганий. Є чимало футболістів, які хочуть грати у футбол і віддаються грі повністю. Можливо, майстерність не така, яку хотілося би бачити. Однак у футболістів є характер і бійцівські якості. Це подобається”.

Про “Ниву” із Бузової

“Розуміємо, що матч буде непростим. У “Ниви” хороший підбір виконавців, команда збалансована. У попередніх поєдинках вони демонстрували атакувальний футбол і активно пресингували. Для нас найважливіше – грати у свій футбол. Враховуємо сильні якості “Ниви”, постараємося їх нейтралізувати. Але насамперед нам потрібно зосередитися на своєму плані на матч і про те, як ми будемо грати. Це домашній поєдинок для “Карпат”, тож хочеться побачити більш цілісну гру”.

Про ротацію та травмованих футболістів

“Значної ротації не буде. У нас ще є кілька днів, щоб ухвалити остаточне рішення. В принципі, ми визначилися зі складом. У матчі з “Прикарпаттям” травмувався Владислав Клименко. За фол на ньому треба давати червону картку, це очевидне вилучення. Тепер він пропустить щонайменше місяць. Поки індивідуально займається Артур Шах, який відновлюється після травми ще з минулого сезону. Ми розраховуємо на нашого вихованця і чекаємо на його повернення у загальну групу”.