"Леви" розпочали підготовку до Першої ліги

11 липня 2022 р.
RCH03145
У понеділок, 11-го липня, львівські "Карпати" розпочали безпосередню підготовку до нового сезону. Нагадаємо, що "зелено-білі" стартуватимуть у Першій лізі.
RCH03145

У Львові карпатівці перебуватимуть до кінця липня та за цей час планують зіграти низку контрольних матчів, зокрема, проти команд з УПЛ. 1-го серпня підопічні Андрія Тлумака вирушать на навчально-тренувальні збори у Стрий, де продовжать підготовку до нового сезону.

RCH03143

"Леви" провели тренувальне заняття на "Верхніх полях" стадіону "Україна". Тренування розпочалося з розминки футболістів. Згодом хлопці провели стретчинг і продовжили роботу з м’ячем.

RCH03125

Гравець львівських "Карпат" Денис Галенков розповів про старт підготовки до нового сезону: "Трішки перепочили, перевели дух і знову з хлопцями зібралися. Зараз чимало нових гравців з нами тренуються, у тому числі, молоді футболісти з нашої Академії, також приїхали кваліфіковані футболісти з елітного дивізіону та Першої ліги".

RCH03167

"Хлопці з Академії, які ще займалися з нами на зборах у Туреччині, почуваються зараз впевненіше, адже знають вимоги тренерського штабу та адаптувалися у колективі. Іншим гравцям з Академії ще потрібен час, оскільки сьогодні відбулося тільки перше тренування. Я думаю, що все буде добре, у нас гарний колектив, ми створимо для молоді максимально комфортні умови".