"Леви" готуються до заключного матчу року

25 листопада 2021 р.
RCH02199
Львів’яни продовжують підготовку до матчу проти вишгородського "Діназу". У четвер, 25-го листопада, відбулося чергове тренування "зелено-білих".
RCH02199

Вже за традицією карпатівці зібралися на "Верхніх полях" стадіону "Україна" та провели насичене тренування. Розпочалося воно із розминки. Пізніше хлопці виконали пробіжку, а тоді займалися стретчингом. Згодом команда розділилася на чотири групи і зіграла у тенісбол.

"Леви" перебувають у піднесеному настрої та з нетерпінням очікують на матч проти одного з конкурентів за вихід у Першу лігу. Підопічні Андрія Тлумака налаштовані взяти реванш у рідних стінах за поразку в Демидові у першому колі.

Нагадуємо, що у суботу, 27-го листопада, підопічні Андрія Тлумака у Львові прийматимуть вишгородський "Діназ". Стартовий свисток пролунає о 17:00.

Квитки на цей поєдинок ви можете придбати на gastroli.ua або на нашому офіційному сайті. Їхня ціна становитиме 30 і 50 гривень. Для того, щоб потрапити на стадіон особам, яким більше 18-ти років, потрібно буде показати на вході негативний тест або сертифікат про вакцинацію.