Квитки на центральний матч 11-го туру вже у продажу!

28 вересня 2021 р.
KRAL7465.JPG
У суботу, 2-го жовтня, львівські "Карпати" вдома прийматимуть лідера групи "А" – київський "Лівий Берег". Поєдинок на стадіоні "Україна" розпочнеться о 17:00.
KRAL7465.JPG

Дуже важке і важливе протистояння для наших "левів". Карпатівці набрали впевнену переможну ходу та здобули позитивний результат у чотирьох матчах поспіль. Відрив від першого місця всього лиш шість очок. Чи зможуть львів’яни зупинити "Лівий Берег", який ще нікому не поступався у цьому чемпіонаті? Чи продовжать підопічні Андрія Тлумака свою переможну серію? Чи відзначиться забитим м’ячем Максим Гуменюк у третьому поєдинку поспіль? Відповіді на ці запитання ви дізнаєтеся у суботу. Тому ми запрошуємо всіх вболівальників прийти та підтримати рідну команду.

У день матчу квитки продаватимуться у касах стадіону "Україна". Ціна 50 і 70 грн. Але Ви можете заощадити, якщо купите ті самі квитки онлайн на сайті клубу чи у касах gastroli.ua у Львові за ціною 30 чи 50 грн. Не стійте у чергах! Економте гроші! Купуйте онлайн! Список кас gastroli.ua за цим посиланням. Входи на стадіон будуть відкриті з 16:00.

Також відзначимо, що для учасників бойових дій вхід на центральний матч 11-го туру буде безкоштовним. Для цього достатньо пред’явити відповідне посвідчення на вході.

Приходьте та вболівайте за львівські "Карпати"! Мільйон сердець – одне биття! "Карпати" (Львів) – на все життя!