Кубок України. Третій попередній етап. "Карпати" (Львів) – "Волинь" (Луцьк) – 2:3

31 серпня 2021 р.
уп.jpg
уп.jpg

Кубок України. Третій попередній етап. 2021/2022.

31 серпня. Початок – 19:00. Львів. Стадіон "Україна".

Арбітр – Юрій Іванов (Донецька область).

Асистенти арбітра: Михайло Маланчук (Чернівецька область) та Євген Гашков (Чернівці).

Четвертий арбітр – Степан Лапко (Львів).

Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці).

"Карпати" (Львів): Сілецький, Сімінін, Маткобожик, Лобай (Притиковський, 90), Дударенко (Повалій, 74), Заставний (Галенков, 75), Ткачук (Богач, 56), Чачуа, Приймак, Кожанов, Буднік (Гуменюк, 30).

Запасні: Кучинський, Єрмаченко.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

"Волинь" (Луцьк): Коркодим, Войтіховський, Сасовський, Чернов, Мартинюк, Рябов, Мороз (Чепелюк, 46), Кристін (Климець, 67), Янчук (Сад, 86), Богомаз (Ляшенко, 46), Кобзар (Кузнєчіков, 90+4).

Запасні: Неділько, Савченко, Кристін, Миронюк.

Головний тренер – Альберт Шахов.

Голи: Кожанов, 90+4 (пен.), Галенков, 111 – Сасовський, 56, Ляшенко, 94, Кузнєчіков, 107.

Попередження: Ткачук, 46, Кожанов, 61, Приймак, 97 – Сасовський, 34, Сад, 116, Кузнєчіков, 118, Коркодим, 120.

Галицько-Волинське дербі у Кубку України завершилось перемогою луцької "Волині" та саме підопічні Альберта Шахова крокують далі у Кубку України.

Вже з перших хвилин гри карпатівці домінували на полі показуючи статус господаря. Та створювали непогані моменти біля воріт лучан. Гості намагалися відповідати своїми атаками, але оборона "Карпат" діяла надійно.

У середині першого тайму гра трішки заспокоїлась, однак львів’яни повністю контролювали м’яч і нічого не давали створити "Волині". На 25-ій хвилині Володимир Заставний класно завдавав удару з кута штрафного майданчику, проте м’яч пролетів повз ворота. На 35-ій хвилині Сергій Сімінін виконав якісну подачу з правого флангу. Амбросій Чачуа пробивав головою – невлучно.

Наприкінці першої половини зустрічі "леви" продовжували загрожувати воротам гостей. Вони створювали справжню гостроту у карному майданчику волинян, але відзначитися до перерви підопічним Андрія Тлумака так і не вдалося.

На старті другого тайму гості створили кілька моментів біля воріт Івана Сілецького, однак успіхом їхні атаки не увінчалися. На 56-ій хвилині луцька команда відкрила рахунок у нашому матчі. Подачу з кутового замкнув Максим Сасовський – 0:1.

Карпатівці намагалися відігратися. Вони створювали небезпечні епізоди, проте їм не вдавалося реалізувати ці нагоди. "Волинь" оборонялася та грала другим номером. На 86-ій хвилині Ілля Повалій втратив стовідсотковий шанс зрівняти рахунок. 18-ий номер "Карпат" пробивав з меж штрафного майданчика – вище воріт. Після цього Іван Лобай головою завдавав удару з кількох метрів – невдало. На 90-ій хвилині матчу львів’яни заробили право на пенальті. До м’яча підійшов капітан "левів" Денис Кожанов і впевнено реалізував вирок арбітра – 1:1! Таким чином команди зіграють ще тридцять хвилин додаткового часу.

На початку першого овертайму гості вийшли вперед. Андрій Ляшенко завдав удару з меж штрафного майданчику та Сілецький не зумів врятувати "зелено-білих" – 1:2. Господарі продовжували домінувати на футбольному полі та діяли агресивно біля воріт Арсенія Коркодима, але реалізувати свої моменти не могли. Кожанов на 105-ій хвилині гри виконував штрафний удар, однак м’яч пролетів над поперечкою.

На 107-ій хвилині лучани забили третій гол у ворота львівських "Карпат". Владислав Кузнєчіков завдав прямого удару зі штрафного та м’яч залетів зашиворіт Сілецькому – 1:3. Через чотири хвилини карпатівці відзначилися. Денис Галенков замкнув подачу на дальній стійці – 2:3. Львів’яни з усіх сил намагалися відігратися та перевести гру в серію післяматчевих пенальті. На жаль, підопічні Андрія Тлумака не зуміли цього зробити та покидають Кубок України. Дякуємо, хлопцям, за гру! Ще прийде час!