Кубок України. Другий попередній етап. "Карпати" (Львів) – "Карпати" (Галич) – 1:0

18 серпня 2021 р.
KRAL4838.jpg
KRAL4838.jpg

Кубок України. Другий попередній етап. 2021/2022.

18 серпня. Початок – 18:00. Львів. Стадіон "Україна".

Арбітр – Павло Дубровець (Житомир).

Асистенти арбітра: Роман Соботюк (Житомир) і Микола Близнюк (Харків).

Четвертий арбітр – Роман Блавацький (Львів).

Спостерігач арбітражу – Ромео Буковецький (Закарпатська область).

“Карпати” (Львів): Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай, Повалій (Дударенко, 46), Заставний (Галенков, 73), Приймак (Ткачук, 75), Чачуа, Кожанов, Гуменюк (Єрмаченко, 75), Буднік (Богач, 60).

Запасні: Вульчин, Маткобожик.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

“Карпати” (Галич): Зеленський, Калинчук, Даніловський, Гілмар (Лісовик, 58), Вичіжанін, Деда, Бей, Сущак (Дуван, 70), Мордас (Шевчук, 80), Лебедь, Мелінишин.

Запасні: Стегніцький, Синицький, Малець.

Головний тренер – Любомир Вовчук.

Голи: Гуменюк, 57.

Попередження: Лобай, 30, Приймак, 32, Болденков, 69, 90+1 – Гілмар, 36.

Вилучення: Болденков, 90+1.

Львівські "Карпати" здобувають перемогу над своїм суперником і виходять у наступний раунд Кубку України.

Вже на 6-ій хвилині поєдинку львів’яни заробили право на штрафний удар. Євген Буднік завдавав удару, але воротар суперника Микита Зеленський врятував свою команду. Гості відповіли кутовим, який нічим небезпечним не завершився. Після цих моментів Денис Кожанов пробивав з меж штрафного майданчика, однак м’яч пролетів вище воріт.

На 12-ій хвилині вже свою нагоду мав Владислав Приймак, але захисники Галича заблокували його удар. У гостей також був шанс, щоб відкрити рахунок. Проте "шкіряний" після пострілу Ярослава Деди влучив у поперечку. Згодом господарі матчу не використали супер момент. Володимир Заставний класно прострілив у воротарський майданчик, однак Буднік не зумів переправити "круглого" у сітку воріт суперника. На 21-ій хвилині Кожанов намагався повторити шедевр Патріка Шика під час Євро та перекинути кіпера, трішки забракло влучності та м’яч перелетів ворота.

Команда з Івано-Франківщини виконувала небезпечний штрафний, але наш голкіпер Іван Сілецький спокійно відвів загрозу від власних володінь. Підопічні Андрія Тлумака надалі атакували та загрожували воротам Зеленського, однак ніяк не могли реалізувати свої моменти. На 35-ій хвилині Максим Гуменюк якісно пробивав з-за меж карного майданчика – Зеленський перевів м’яч на кутовий, який, на жаль, не увінчався успіхом. Після цього Гуменюк знову мав нагоду відзначитися – вище воріт. Перший тайм завершився з рахунком 0:0.

Вже на старті другого тайму Гуменюк пробивав з меж штрафного майданчика, але м’яч пролетів над поперечкою. На 57-ій хвилині гри Гуменюк зумів відкрити рахунок у нашому матчі. Після удару Кожанова м’яч знайшов Гуменюка, який вже просто розстріляв ворота суперника – 1:0. На цьому львів’яни не заспокоїлись і влаштували справжню пожежу в карному майданчику гостей. Спочатку Гуменюк влучив у стійку, удар Богача взяв на себе Зеленський, а на завершення Амбросій Чачуа вже здавалося відправляв м’яч у сітку воріт Галича, але на заваді став захисник, який вибив "круглого" практично з лінії воріт – шалена атака "зелено-білих".

Гості намагалися відповідати своїми атаками, проте оборона львівських "Карпат" діяла надійно та відводила небезпеку від власних воріт. У Кожанова був шанс подвоїти перевагу "левів", але його удар парирував Зеленський. Вже у компенсований арбітром час Валерій Болденков отримав друге попередження та покинув поле.

Отож, підопічні Андрія Тлумака перемагають з мінімальним рахунком 1:0 завдяки голу Максима Гуменюка та виходять до наступної стадії Кубку України. Кубок Львову!